Laden..
Black Friday 2023

Black Friday 2023 op Meubelplein Ekkersrijt

Vrijdag 24 november is het Black Friday! Een week lang scoor je op Meubelplein Ekkersrijt de leukste woonitems voor erg fijne prijzen. De uitgelichte mogelijkheid om wel érg voordelig te woonshoppen.

De winkels op Meubelplein Ekkersrijt zijn op de reguliere openingstijden open. Klik hier voor de actuele openingstijden tijdens Black Friday.

Om het voordelig shoppen nog wat makkelijker te maken, hebben wij al een aantal aanbiedingen van de winkels op Meubelplein Ekkersrijt voor je verzameld:

Bouman & potter

 6e eetkamerstoel gratis*

*Krijg bij aankoop van 5 stoelen op geselecteerde modellen de 6e stoel gratis. Deze actie geldt voor de modellen; Carvillo, Inessa, Javey, Locardo, Maeford, Riley, Romain, Rosalie, Taxeiro en Tess.

– 5e zitplaats gratis*

*Het voordeel betreft het prijsverschil tussen 2- en 3-zitsbanken op de banken Canossa, Carbonia, Claritas, Panario, Turbigo en Vallarte.

  • 2e fauteuil 15% korting
  • 20% korting op reeds afgeprijsde showroommodellen
X20

Black Friday bij X²O Badkamers! 🖤​

Black Friday duurt dit jaar de héle maand november! 🖤​🛁​Profiteer nu van tot 50% voordeel en tot wel €1.000,- extra korting. Ontdek alle Black Friday acties in onze showrooms en op x2o.nl!

lEDERLAND

Eenmalig 15% korting op jouw zitmeubel!

BOUMAN & POTTER

Van 11 t/m 28 november is het Black Friday bij Bouman & Potter!

Sijben

9 dagen Black Friday acties!

Van 18 november t/m 26 november heb je 9 dagen, 9 super deals bij Sijben. Bij Sijben profiteer je niet alleen op Black Friday zelf van kortingen, maar de hele week! Maar liefst 9 dagen lang, van zaterdag 18 t/m 26 november, hebben we de beste acties van het jaar op het gebied van wonen, slapen en keukens.

Sanitairwinkel

Tijdens Black Friday profiteer je van de allerbeste deals bij Sanitairwinkel Eindhoven. Kom dus langs en profiteer van een extra korting die kan oplopen tot wel €1250,-. Het gehele assortiment komt in aanmerking voor de Black Friday showroom deals! De actie loopt tot en met 27 november.

Kom naar Sanitairwinkel Eindhoven en profiteer!

PRONTO

Van vrijdag 17 november t/m zondag 26 november a.s. vindt Black Friday by Pronto Wonen plaats. De Black Friday korting kunt herkennen aan de zwarte labels onder de prijskaarten.

AUPING

Op bijna alles 20% korting!

BOONMANBEDDEN

Tot wel 20% korting op verschillende merken.

button icon
Gratis