Laden..
Vacature Plein

Vacature Plein

Werken op Meubelplein Ekkersrijt als stylist, verkoopmedewerker, interieuradviseur of horecamedewerker? Op deze pagina vind je alle openstaande vacatures van onze 25 XL woonwinkels. Solliciteren kan niet via deze website, maar wel via de linkjes die we vermelden bij de vacatures.

X2O Badkamers
Functie: Verkoopmedewerker

X2O is op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker voor in de showroom in Eindhoven. Naast een verkoper, ben je ook een showroomadviseur. Je focust je volledig op de klant en maakt het verschil door je authentieke advies. Bovendien heb je een neus voor interieur en inrichting en begeleid je klanten van de eerste vraag tot de aankoop van hun droombadkamer. Ben jij al enthousiast? Solliciteer door te klikken op onderstaande button.

Brasserie D’n Mert
Functie: bedieningsmedewerker

Brasserie D’n Mert is op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Je hebt hier een divers takenpakket en bent voornamelijk op de ‘voorgrond’ werkzaam. Naast dat je gastvrij bent, kun je ook je enthousiasme overbrengen op de gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij de gasten een onvergetelijke ervaring. Solliciteer via de onderstaande button.

Sanitairwinkel
Functie: Verkoopadviseur – bijbaan

Als verkoopadviseur geef je het beste advies en achterhaal je de wensen van de klant. Jouw kennis over sanitair en tegels is zeer breed waardoor je alle vragen perfect kan beantwoorden. De nodige kennis wordt on-the-job bijgebracht. Na een gesprek met jou als verkoper verlaten de klanten de showroom met een goed gevoel en hebben zij hun droom werkelijkheid gemaakt.

Trendhopper
Functie: Verkoopleider, -adviseur & Balie/kassa medewerker

Ben jij enthousiast, klantgericht en commercieel ingesteld? En heb jij een aantoonbare passie voor interieur? Dan is deze functie wat voor jou! Een klant die onze showroom binnenstapt, kan misschien nog geen idee hebben van wat hij precies wil. Jouw taak is om iedere bezoeker een welkom gevoel te geven en hen te voorzien van de juiste informatie en creatieve ideeën.

button icon
Gratis