Laden..
Vacature Plein

Vacature Plein

Werken op Meubelplein Ekkersrijt als stylist, verkoopmedewerker, interieuradviseur of horecamedewerker? Op deze pagina vind je alle openstaande vacatures van onze 25 XL woonwinkels. Solliciteren kan niet via deze website, maar wel via de linkjes die we vermelden bij de vacatures.

De Bommel Meubelen
Functie: Verkoopmedewerker

Inspireren, adviseren en samenstellen. Heb jij een passie voor interieur, wil je bijdragen aan de ultieme klantbeleving bij de Bommel Meubelen en sta je te springen om onze klanten van A tot Z te helpen met een totaaladvies voor hun nieuwe interieur? Dan ben je van harte welkom als verkoopmedewerker in onze winkel in Eindhoven! Solliciteer via onderstaande button.

Brasserie D’n Mert
Functie: Bedieningsmedewerker

Brasserie D’n Mert is op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Je hebt hier een divers takenpakket en bent voornamelijk op de ‘voorgrond’ werkzaam. Naast dat je gastvrij bent, kun je ook je enthousiasme overbrengen op de gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij de gasten een onvergetelijke ervaring. Solliciteer via de onderstaande button.

X20
Functie: Showroom Manager

Ben je een veelzijdig talent met de juiste dosis commerciële assertiviteit? Ben jij een hands-on peoplemanager met passie voor de klant? Dan is deze baan perfect voor jou, want je commerciële drive en professionaliteit maken het verschil! Maar bovenal word je de teamleader van een groep mensen die allemaal dezelfde ambitie hebben: de leiderspositie van X²O op de Belgische en Nederlandse en Duitse particuliere markt verder verankeren en versterken.

Sanitairwinkel
Functie: verkoopadviseur

Je start als Verkoopadviseur, een geweldig leuke carrière! Je leert het niet uit de boeken, je hebt de gave om contact te krijgen met mensen. Een klant die onze showroom binnenstapt, kan misschien nog geen idee hebben van wat hij precies wil. Jouw taak is om iedere bezoeker een welkom gevoel te geven.

Sanitairwinkel
Functie: Verkoopadviseur – bijbaan

Als verkoopadviseur geef je het beste advies en achterhaal je de wensen van de klant. Jouw kennis over sanitair en tegels is zeer breed waardoor je alle vragen perfect kan beantwoorden. De nodige kennis wordt on-the-job bijgebracht. Na een gesprek met jou als verkoper verlaten de klanten de showroom met een goed gevoel en hebben zij hun droom werkelijkheid gemaakt.

Trendhopper
Functie: Verkoopleider, -adviseur & Balie/kassa medewerker

Ben jij enthousiast, klantgericht en commercieel ingesteld? En heb jij een aantoonbare passie voor interieur? Dan is deze functie wat voor jou! Een klant die onze showroom binnenstapt, kan misschien nog geen idee hebben van wat hij precies wil. Jouw taak is om iedere bezoeker een welkom gevoel te geven en hen te voorzien van de juiste informatie en creatieve ideeën.

button icon
Gratis