Laden..
Inspiratie

Trendspot: Kersttafel trends

Samen met pleinstyliste Mage gaan we drie kersttafeltrends uitlichten op Meubelplein Ekkersrijt. Zo ben jij tijdens de kerstdagen verzekerd van een stijlvol gedekte tafel.

Lees meer
Laden..
Je hebt 9 van de 66 berichten gezien. Laad meer berichten

Woon inspiratie

Met 25 XL woonwinkels vind je op Meubelplein Ekkersrijt alle meubels die je zoekt en dat pal naast de A50 nét boven Eindhoven! Of je op zoek bent naar een nieuwe keuken, badkamer of sanitair, een beddenspeciaalzaak of mooie tuinmeubelen, je vindt het op de grootste woonboulevard van het Zuiden. Met de zeer ruime openingstijden van Meubelplein Ekkersrijt ben je er altijd aan het juiste adres voor jouw interieur inspiratie.

Meubelplein Ekkersrijt is gelegen op woonboulevard Ekkersrijt, de grootste meubel- en woonboulevard van het Zuiden net boven Eindhoven. Hier vind je dé meubelzaken, interieur- en woonwinkels van Eindhoven. Meubelplein Ekkersrijt bevindt zich naast IKEA in Son en Breugel. Weet je de route naar IKEA Eindhoven, dan weet je de route naar Meubelplein Ekkersrijt. We zien je graag! Ontdek op deze pagina alle huis interieur inspiratie.

button icon
Gratis