Laden..
Nieuwe meubels, accessoires en elektronica van topmerken voor kleine prijzen!
Black Friday Sale

Black Friday Sale

Kom tijdens het Black Friday weekend naar Meubelplein Ekkersrijt voor een speciale outlet met de allerleukste woonitems voor de allerleukste prijzen! De outlet is niet alleen geopend op vrijdag 29 november, ook tijdens de speciale pre-sale op donderdagavond 28 november, op zaterdag 30 november én op zondag 1 december scoor je bij Meubelplein Ekkersrijt je favoriete nieuwe meubels voor fijne prijzen van o.a. Bouman & Potter, Exterioo, Pronto Wonen en Trendhopper. Je vindt de outlet op de 1e etage van Meubelplein Ekkersrijt, aan de rechterzijde in de unit tussen Exterioo Tuinmeubelen en Boonman Bedden.

Aanmelden Pre-Sale

Ben jij een échte koopjes jager? Meld je aan voor de speciale Black Friday pre-sale op donderdagavond 28 november van 18.00 tot 21.00 uur en heb als állereerste toegang tot de mega outlet! Vul het formulier hieronder in en zorg ervoor dat jij niet degene bent die nét die leuke bank, stoel, tafel, of kast misloopt want bij veel van de items geldt op=op!

  • Met hoeveel personen kom je naar de Pre-Sale?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Let op: je ontvangt niet direct een bevestigingsmail. De definitieve uitnodiging ontvang je in de week van de pre-sale.

button icon
Gratis