Laden..
Nieuws

Beestengek op het plein

 Save the date! Schrijf weekend van 23 september zeker op in je agenda, want Meubelplein Ekkersrijt staat dan volledig in het teken van dieren en plezier tijdens het evenement ‘Beestengek op het plein’!

Op zaterdag 23 september en zondag 24 september 12:00 – 16:00 uur verwelkomt Meubelplein Ekkersrijt jong en oud om deel te nemen aan een spannende beestachtige speurtocht. Volg de aanwijzingen en ontdek de verborgen schatten die verspreid zijn over het plein. Voor degenen die van een kleurrijk avontuur houden, is er de mogelijkheid om je te laten schminken in de meest kleurrijke dieren of jouw favoriete superheld.

Maar dat is nog niet alles! Doe mee met de winactie door te raden hoeveel snoepjes er in de grote pot zitten. Als jouw schatting het dichtst bij de hoeveelheid ligt, win je maar liefst vier kaartjes voor een dag bij Monkey Town.

En als je dacht dat het plezier ophield op zaterdag, dan heb je het mis! Op zondag, 24 september, is er nog een extra bijzondere ervaring te beleven op het parkeerdek in samenwerking met Baboe. Maak je klaar voor de “Bakfiets Experience,” waar je kunt kennismaken met de nieuwste bakfietsen, perfect voor gezinsuitjes en avonturen op de weg.

Dus verzamel je familie en vrienden en kom naar Meubelplein Ekkersrijt op 23 september en 24 september voor een dag vol beestachtig plezier. Het wordt een evenement dat je niet wilt missen!

We zien je daar!

button icon
Gratis