Laden..
Nieuws

Welkom op Meubelplein Ekkersrijt

De winkeliers van Meubelplein Ekkersrijt staan te popelen om je te ontvangen. Kom snel weer langs voor wooninspiratie en interieuradvies op maat. Meubelplein Ekkersrijt biedt alles wat jij nodig hebt om van je huis een thuis te maken. Klik hier voor actuele openingstijden op Meubelplein Ekkersrijt. In verband met de laatste maatregelen zal er voorlopig geen koopavond zijn op de vrijdag. 

Veilig shoppen
Onze winkeliers doen er alles aan om het winkelen op een veilige en verantwoorde manier te laten verlopen. Natuurlijk gelden de basisregels van het RIVM. Het dragen van een mondkapje is verplicht en thuisblijven bij symptomen wordt aangeraden. Daarnaast wordt er in de winkels 1,5 meter afstand gehanteerd en geven we elkaar zo veel mogelijk de ruimte.

Horeca
De horecagelegenheden op Meubelplein Ekkersrijt (Bufkes, Piet Friet en Brasserie D’n Mert) zijn geopend. Bij deze zaken moet je vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs laten zien. Het dragen van een mondkapje is na het laten zien van je coronatoegangsbewijs niet nodig. Bij afhalen is geen coronatoegangsbewijs nodig.

button icon
Gratis