Laden..
Nieuws

Winkelacties voor Black Friday

Ook bij de winkels op Meubelplein Ekkersrijt scoor je leuke Black Friday deals!  Tot en met 2 december kun je voordelig shoppen op het plein.

Én om het voordelig shoppen voor jullie nog makkelijker te maken, hebben wij al een aantal aanbiedingen van de winkels op Meubelplein Ekkersrijt bij elkaar verzameld:

Auping Plaza

Bij Auping Plaze ontvang je 15% voordeel op alle Auping matrassen en beddengoed! De looptijd van de actie is van vrijdag 29 november t/m maandag 02 december 2019. Je ontvangt in de actieperiode 15% voordeel op alle Auping witte matrassen, gestoffeerde matrassen, toppers, op onze bedtextielcollectie en op onze dekbed- en kussencollectie. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties, tenzij anders door Auping aangegeven. Deze actie is een samenwerking tussen Auping en de Auping Plaza. Onder voorbehoud van wijzigingen.

BCC

Tijdens de Black Friday week van BCC gaan we flink strooien met hoge kortingen op bijna alle producten in ons assortiment. Ja, je leest het goed! En omdat al onze prijzen net zo laag, of zelfs lager zijn dan die van de concurrent, weet je zeker dat je nergens in Nederland een betere aanbieding vindt. Dus ben je nu op zoek naar een nieuwe televisie, telefoon, tablet of wasmachine; deze Black Friday week is hét moment om bij BCC toe te slaan. Bekijk de acties online en kom langs in de winkel.

Boonman Bedden

Bij Boonman Bedden krijg je op Black Friday (vrijdag 29 november) 15% korting op alles! (m.u.v. lopende acties)

Bouman & Potter

Op 22 november begint bij Bouman en Potter de Black Friday week. Ze hebben leuke deals, veel voordeel en aantrekkelijke acties. Bekijk de acties op website.

Exterioo

Bij Exterioo Tuinmeubelen hebben ze een bijzonder voordelige aanbieding op de Caldela Set. Bekijk de actie online en kom langs in de winkel om deze deal te scoren!

Exterioo

Bij Exterioo Tuinmeubelen hebben ze een bijzonder voordelige aanbieding op de Caldela Set. Bekijk de actie online en kom langs in de winkel om deze deal te scoren!

Mas o Menos

Kom deze week langs bij Mas o Menos voor super scherpe deals! De aanbiedingen zijn geldig van 25-11 t/m 2-12.

Montèl

Dit gehele weekend scoor je jouw favoriete Montèl items met 15% korting! Maak snel een afspraak om teleurstelling te voorkomen, want het beloofd een mega druk weekend te worden bij Montèl Son!

Sanders Meubelstad

Het is Black Friday bij Sanders Meubelstad. Profiteer nu van 15% korting op de gehele collectie*! Kom langs en maak samen met Sanders jou thuis. Want thuis maak je samen! *m.u.v. lopende acties Actieperiode: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december.

X2O

Tot 500 euro extra voordeel bovenop de korting tot -50%! Black Friday staat voor korting, maar bij X²O gaan we voor méér korting! Zo geniet je van dinsdag 26-11 t/m maandag 2-12 tot 500 euro extra korting, bovenop de korting tot -50% op het volledig assortiment. Aanbod geldig in de showrooms en webshop. Klik hier voor méér badkamer, en doe nog méér voordeel.

button icon
Gratis