Laden..
Inspiratie

Aan de wand

Spiegeltje, spiegeltje!
Een fijne spiegel heb je nou eenmaal nodig in huis. Dan kun je maar beter zorgen dat je een leuke hebt. De trend van dit moment is de ronde spiegel. Super leuk voor in de hal boven een sidetable maar wat dacht je van boven je badkamermeubel? Is toch weer eens wat anders dan de standaard rechthoek! Om je volledige outfit te checken is een grote spiegel een must. Daarnaast zorgt een spiegel voor een ruimtelijke gevoel en met een mooie lijst is het een echte eye-catcher. Niet alleen leuk voor de master-bedroom dus. Voor een nonchalante look hang je de floorlength-spiegel niet aan de wand maar zet je hem er tegenaan op de grond.

Behangen maar
Een behangetje aan de muur lijkt soms een eng idee, maar het voegt veel sfeer toe aan je huis. Er zijn tal van mooie behangen te vinden, van prints tot effen kleuren en behang met mooi reliëf voor een stylish effect. Met een leuk patroon in huis kun je een statement maken. Schrikt een print over de volledige muur je af? Om de rust te behouden kies je ervoor om slechts een gedeelte van de muur te behangen en laat je de rest een egale kleur. Bij Woninginrichting aan Huis op Meubelplein Ekkersrijt kun je terecht voor professioneel advies voor behang. Ook bij o.a. Carpet Right zijn leuke varianten van behang verkrijgbaar.

Rekjes & kastjes
Wandkasten zijn al lang niet meer alleen maar praktisch. Ook om je huis aan te kleden zijn ze heel geschikt. Een rek of meerdere kleintjes aan de muur gevuld met leuke accessoires is een mooie manier om een lange muur te doorbreken. Heb je juist een kleinere, donkere ruimte? Door een leuke eye-catcher aan de muur creëer je een gevoel van hoogte waardoor een ruimte groter lijkt. En een wandrek is meteen een mooie plek om hangplanten in huis op te kunnen hangen zonder dat je gaten in het platform hoeft te boren. Kijk bijvoorbeeld eens bij Leen Bakker voor een aantal hele leuke wandkasten en -rekken.

Ingelijst
De mooiste foto’s deel je natuurlijk online. Maar ook in een trendy interieur mogen foto’s niet vergeten worden. Houd je van wat meer rust in je huis? Dan is het slim om de foto’s op hetzelfde formaat af te drukken en ze in dezelfde lijsten te doen. Door foto’s uit te kiezen die qua kleur dicht bij elkaar liggen zorg je voor een rustige uitstraling en wordt het een mooi geheel. Dit effect kun je ook bereiken door ze te bewerken met een filter, maak ze bijvoorbeeld allemaal zwart-wit voor een klassieke look. Wil je wat meer variatie, hang dan niet alleen foto’s op aan je gallery wall maar ook illustraties, quotes, schilderijtjes en voorwerpen als borden, spiegels, hoeden en planten. Ben je bang dat je snel uitgekeken bent op de indeling? Door smalle wandplanken aan de muur te bevestiging en daarboven op de lijsten te zetten hoef je maar een paar gaten te boren en ben je ontzettend flexibel.

button icon
Gratis