Laden..
Van jouw nieuwe badkamer maak je elke dag gebruik!
Inspiratie

3x tijdloze badkamertrends

Badderen, douchen of tandenpoetsen. Er gaat geen dag voorbij waarop je niet in de badkamer komt. In jouw nieuwe badkamer zullen de komende jaren weer veel ochtendgloren worden getrotseerd of de dag juist rustig worden afgerond. Het is daarom van groot belang dat je badkamermeubels kiest waar je over een paar jaar nog steeds graag naar wilt kijken terwijl je je tanden poetst. Lees snel verder en ontdek drie tijdloze badkamertrends die ook over een aantal jaar nog in zijn.

Industrieel is een blijvertje

De industriële trend blijft onverminderd populair. Niet zo gek want de minimalistische badkamermeubels, baden en douches laten zich perfect combineren met tal van andere stijlen. Ook de klassieke zwart-wit combinatie voelt zich hierin thuis. Zo is een badkamermeubel in zwart lak met een witte wastafel een tijdloos geheel. Heb je een grotendeels witte badkamer? X2O heeft prachtig zwart kraanwerk en zwarte accessoires waarmee je een soortgelijk effect bereikt.

Vormen die je blijven verassen

Een mooie tegenhanger van strak industrieel zijn de abstracte vormen die je terug ziet komen in de badkamers. Naast dat de geometrische vorm met regelmaat terug te vinden is bij vrijstaande baden zie je ze ook bij andere badmeubels zoals wasbakken in ronde vormen en asymmetrische badkamerkasten. Een groot voordeel aan een asymmetrisch badkamermeubel is dat je een mooie ruimte creëert voor al je favoriete accessoires of zelf je eigen make-up hoekje!

Functionele opbergers

Wat is een beter begin van je dag dan dat je niet hoeft te zoeken naar je favoriete mascara, je scheermes of de föhn maar dat alles overzichtelijk op zijn eigen plekje ligt? Met lekker grote lades in je badkamermeubel kun je er alles in kwijt. Bij Kvik kun je volledig je eigen oplossing samenstellen met lademodules in verschillende breedtes en dieptes. Door verschillende modules met elkaar te combineren creëer je voor alles een eigen plekje, van wattenstaafjes tot heerlijk grote badlakens.

Voor nóg meer inspiratie ga je naar onze Pinterest-pagina! Daar vind je een gloednieuw bord bomvol met leukste badkamerinspiratie van de badkamerwinkels van Meubelplein Ekkersrijt Kvik en X2O.

button icon
Gratis