Laden..
Inspiratie

Trendspot: Cosy Comfort

Ervaar gezelligheid en levendigheid tijdens Oktober Woonmaand

Het is weer de tijd van het jaar: Oktober Woonmaand! Dit jaar staat op Meubelplein Ekkersrijt alles in het teken van ‘Cosy Comfort’. We introduceren een interieurtrend die draait om warmte, kleur, en het ultieme comfort van je eigen huis.

Een oase van warmte, kleur en comfort 

In een wereld die voortdurend verandert en soms onzekerheid en stress met zich meebrengt, is er niets zo geruststellend als jezelf terugtrekken en cocoonen in huis. Onze ‘Cosy Comfort’ trend brengt je precies dat gevoel. Denk aan warme en comfortabele binnenruimtes, waar kleur een grote rol speelt. Binnen deze trend vind je een mix van producten uit de gezellige jaren ’70, gecombineerd met gloednieuwe designs. Dit zorgt voor een frisse kijk op je interieur, zonder dat het saai of ouderwets aanvoelt. Het is een eigentijdse twist op het cocoonen uit de jaren ’90!

Kleurrijk genieten met gedurfde tinten 

Een opvallend kenmerk van ‘Cosy Comfort’ zijn de kleuren. Verwacht een uitgebreid palet van rijke, zachte tinten die op een gedurfde manier met elkaar worden gecombineerd. Ook de plafonds worden meegenomen met een vleugje kleur, wat zorgt voor een levendige en sfeervolle uitstraling zonder dat het te druk wordt.

Win een item uit de trendboxen!

Kom langs bij Meubelplein Ekkersrijt tijdens Oktober Woonmaand en ontdek hoe ‘Cosy Comfort’ jouw huis kan transformeren in een warme, kleurrijke oase van comfort. De medewerkers in onze winkels staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het creëren van de perfecte ‘Cosy Comfort’ inrichting voor jouw huis. We hopen je een goede indruk te kunnen geven met de ‘Cosy Comfort’ trendbox. Welk item past er het beste in jouw cosy home? Tijdens oktober woonmaand staan er 4 trendboxen op het plein, kom jij de trend bekijken? De boxen zijn te bewonderen van 1 tot en met 31 oktober.

WIL JIJ KANS MAKEN OP EEN ITEM UIT DE TRENDBOX cosy comfort, schrijf je in!

*Deze prijs is al weggegeven, stem snel op een van de andere trendboxen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
button icon
Gratis