Laden..
2021 staat in het teken van het terugvinden van de balans
Inspiratie

De kleur van het jaar 2021

Het jaar 2021 staat in het teken van het terugvinden van de balans. Door te kijken wat er echt toe doet, hervind je de positiviteit en het zelfvertrouwen om plannen te maken voor de toekomst. Je huis is hierbij je thuishaven, een rustige plek om je terug te trekken en op te laden. De kleur van 2021 is Brave Ground, een neutrale kleur die veel mogelijkheden biedt. Het is een veelzijdige tint, een solide basis die andere kleuren laat stralen.

Brave Ground zorgt voor bolster en balans

Wat gaat de tijd toch snel: de kleur van het jaar 2021 is al gekozen! Ieder jaar komen diverse kleurexperts van Flexa en internationale designers bij elkaar om de nieuwste, meest invloedrijke trends te bespreken en voorspellingen te doen voor het komende jaar. De inzichten die hier uit zijn voortgekomen zijn vertaald naar één kleur die de toon zet voor 2021 en de tijdgeest weet te vangen. De Flexa kleur van het jaar 2021 is Brave Ground. Brave Ground laat zich omschrijven als een warme, natuurlijke neutrale kleur die zorgt voor bolster en balans in elke kamer.

De kleur van 2021 als solide basis

Ben je toe aan een nieuwe look maar heb je geen zin om helemaal opnieuw te beginnen? Brave Ground laat zich perfect combineren met veel verschillende andere kleuren. Ook met kleuren die jij wellicht al in huis hebt! Voor een klassieke uitstraling houd je het kleurenpalet zeer neutraal door een combinatie van zand- en kopertinten. Of ga voor luxe met gouden accenten en gebruik Brave Ground als zachte ondertoon. Behoefte aan originaliteit? Geometrische vormen en abstracte figuren zijn helemaal on-trend. Gebruik Brave Ground als basis en schilder hier overheen met natuurlijke geeltinten of neutrale pastelkleuren.

Hulp nodig voor Brave Ground?

Hoe mooi een mix aan kleuren ook kan zijn, een kleurenpallet samenstellen kan een uitdaging vormen. Past iets wel of niet bij de stijl van jouw huis? Voordat je aan het schilderen gaat is het fijn om advies te krijgen van iemand met ervaring. Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl op Meubelplein Ekkersrijt kijken ze graag met je mee wat het beste past bij jouw interieur en woonwensen. Tijdens een gratis eerste adviesgesprek wordt de toon gezet. Of je nu alleen gaat voor professioneel interieuradvies of niets aan het toeval overlaat en je interieur tot in de puntjes wil laten stylen, de interieurexperts helpen je graag.

Op onze Pinterest-pagina vind je een bord vol met inspiratie over hoe je Brave Ground kunt verwerken in jouw interieur. Zo ben helemaal voorbereid voor de nieuwste trends!

button icon
Gratis