Laden..
De slaapkamer, een bron van rust!
Inspiratie

Zo creëer je de slaapkamer van je dromen

De basis voor een goede nacht slaap is een fijn bed in een omgeving die rust uitstraalt. De inrichting van je slaapkamer is niet iets om wakker van te liggen. Wij helpen je graag met het vinden van het interieur van je dromen.

Een bron van rust

De slaapkamer is jouw fijne plekje waar je volledig tot rust kunt komen. Goed design kan hier een grote bijdrage aan leveren. Door lichte tinten te combineren met zachte materialen oogt de kamer fris en opgeruimd en wordt jij heerlijk uitgerust wakker. Op Meubelplein Ekkersrijt zijn er tal van winkels waarbij je jouw droom slaapkamer kunt uitzoeken:  Auping Plaza, Boonman Bedden, Sijben en Sanders Wonen, de keuze is groots!

Experts van de slaap

Word je onrustig van al die keuzes? Geen paniek! Je kunt het ook volledig overlaten aan de experts, zodat jij zorgeloos naar bed kunt. Bij De Bedenkers en Woninginrichting aan Huis zorgen ze er voor dat al jouw dromen werkelijkheid worden. Voor lastige ruimtes bedenken zij oplossingen op maat. Dat is pas lekker slapen!

Op onze Pinterest-pagina vind je een bord vol met slaapkamer inspiratie! Maar je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen op Meubelplein Ekkersrijt.

button icon
Gratis