Laden..
Inspiratie

Design op maat: keuken en bijkeuken

De keuken is het hart van het huis. Het de plek waar wordt gekookt, gegeten maar ook wordt gepraat en gelachen. Je keuken verdient dan ook veel aandacht. Het fijne aan een design keuken is dat je hem precies zo kunt maken als dat jij wilt. De designers van bijvoorbeeld De Bedenkers of Woninginrichting-aanhuis.nl op Meubelplein Ekkersrijt ontwerpen in nauwe samenspraak met jou de keuken van je dromen.

Jouw droomkeuken
Zin in iets nieuws? Je hebt een hele goede timing: de keukentrends van dit moment zijn zeer divers en bieden tal van mogelijkheden. Wat dacht je van een prachtige gekleurde keuken? Pastel of donker, het mag allemaal. Maar de designers denken niet alleen na over de uitstraling, ook de functionaliteit van je keuken krijgt veel aandacht. Een ander groot voordeel aan een design keuken is namelijk dat deze perfect op maat gemaakt kan worden. Heeft de ruimte een onhandige vorm, is deze klein of juist ongezellig groot? Voor elke situatie kan een unieke en op maat gemaakte oplossing worden ontworpen. Een tailor-made kookeiland past altijd, is helemaal on-trend en biedt naast extra ruimte om te hakken en te snijden vooral ook een heerlijke plek om te leven. De krant lezen, vingerverven, een kop thee drinken of fanatiek Whatsappen, voor ieder is er plek.

Een bank speciaal voor jou
Elke keuken wordt een leefkeuken als je er lekker kunt zitten. Een bank is het perfecte meubel om een fijn zithoekje te creëren. Maar de zoektocht naar een perfecte bank kan super frustrerend zijn. Lukt het maar niet om dé bank te vinden voor jouw interieur? Laat het aan professionele designers over. Zij nemen de zoektocht met alle liefde van je over of ontwerpen een bank voor jou op maat die perfect past in dat gekke hoekje, een breed raam of in plaats van stoelen naast de eettafel. Bij Woninginrichting-aanhuis.nl helpen ze je niet alleen met het ontwerpen van een super comfortabele eyecatcher maar ook met de rest van je interieur!

Last but not least
De bijkeuken of wasruimte is hét ondergeschoven kindje wat betreft interieur en aankleding. Gezien de functionele insteek wordt het esthetische aspect van de ruimte vaak overgeslagen. Maar juist omdat de ruimte zo’n functioneel karakter heeft, is het ontzettend fijn als alles zijn eigen plek heeft en de ruimte opgeruimd oogt. Daarnaast is het ook de uitgelezen kans om lekker gek te doen met kleuren of patronen aangezien je er geen hele dagen door zal brengen. Zowel bij De Bedenkers als Woninginrichting-aanhuis.nl ben je aan het juiste adres voor een op maat gemaakte kast met genoeg ruimte voor al jouw benodigdheden. Het is de hoogste tijd om ook van de bijkeuken iets moois te maken!

button icon
Gratis