Laden..
Win dé perfecte kersttafel voor 6 personen
Inspiratie

Een prachtig gedekte kersttafel in 5 stappen

Pleinstyliste Marlou heeft bij Pronto Wonen op Meubelplein Ekkersrijt een prachtige tafel gedekt voor acht personen, volledig in kerstsfeer. Tot en met 18 december maakte je kans op de volledig gedecoreerde kersttafel ter waarde van maar liefst € 575,-. Dat is pas een leuk kerstcadeau! Niet gewonnen? Niet getreurd! In deze blog laat Marlou precies zien hoe ze de tafel zo mooi heeft gedecoreerd met accessoires van Pronto Wonen zodat jij het thuis ook kan!

Stap 1. Beginnen bij de basis

Plaats drie borden bovenop elkaar op tafel van groot naar klein. Je kunt deze borden gebruiken om de verschillende gangen van het kerstdiner op te serveren of als vervanging op een tafelkleed.

Stap 2. Het decoreren kan beginnen

Het decoreren van een kersttafel kan op oneindig veel manieren. Marlou kiest voor natuurlijke materialen in mooie tinten. Door deze kunstbloemen op de lege borden te plaatsen ziet het er direct sfeervol uit!

Stap 3. Textuur toevoegen

Zachte, natuurlijke texturen voegen sfeer en warmte toe. Gebruik als basis van een prachtige center piece eens een imitatie bontkleedje! “Het geeft een leuke, speelse twist aan je kersttafel” aldus Marlou.

Stap 4. Bloemen!

Bloemen doen het altijd goed op tafel. Met de behaaglijke warmte van een sfeervol haardvuur houden echte bloemen het helaas niet lang uit tijdens de kerstdagen. Pronto Wonen heeft tal van prachtige kunstbloemen waarmee je een erg mooi boeket kunt maken. Marlou schikt een selectie van kunstbloemen en grassoorten in warme kleuren in een grote vaas als prachtige eyecatcher.

Stap 5. de puntjes op de i

Door een collectie van kleine accessoires zoals kaarsen en vaasjes, samen op één dienblad te plaatsen oogt het speels maar niet rommelig. Marlou:  “wees niet bang om meerdere lagen op tafel te creëren. De combinatie van de verschillende texturen, het bont, de houten serveerplank en het gouden schaaltje, maakt het juist een sfeervol geheel.” Ook doordat de accessoires in de buurt staan van de grote vaas creëert Marlou overzicht en rust op tafel.

Bekijk onze Pinterest voor nog veel meer foto’s van de kersttafel van Marlou. Wil jij kans maken op deze volledig gedecoreerde tafel? Ga naar de actiepagina en meld je aan. De actie loopt tot 18 december 2019.

button icon
Gratis