Laden..
Deze trend is te zien op het plein van 1 tot 31 oktober 2023!
Een item winnen uit deze box? Doe mee!
Inspiratie

Trendspot: gentle flavours

Ontdek de betoverende wereld van de lichte kleuren

Wanneer de wereld steeds harder wordt, wil je in je interieur juist een rustige plek creëren waar je kunt wegdromen. De Gentle Flavours woontrend omarmt het spannende en serene, het zachte en het harde, en brengt ze samen in een harmonieus geheel vol verrassende contrasten.

Een zacht spel van vormen en materialen 

De woontrend Gentle Flavours kenmerkt zich door het gebruik van zachte vormen en doordachte contrasten in materiaalgebruik. De meubels en decoraties vertonen vaak ronde, organische vormen. Soms is het juist het tegenovergestelde! Dit onverwachte spel van contrasten geeft de ruimte een rustige, soms dromerige sfeer met een vleugje spanning. Deze trend laat een spel zien tussen materialen die aanvoelen als hard en glad, en anderen die juist zacht en textuurrijk zijn. Soms lijkt het alsof muren en vloeren naadloos in elkaar overlopen dankzij zachte patronen die in elkaar overloen. Dit geeft een rustige uitstraling aan jouw interieur.

Kleuren van rust en harmonie

De kleuren binnen de woontrend Gentle Flavours stralen rust en harmonie uit. Naast zachte neutrale tinten en pastelkleuren, kun je warme cognactinten en gedurfde groentinten verwachten. Deze kleurencombinaties zorgen voor een gevoel van sereniteit en elegantie in je interieur.

Trendboxen op Meubelplein Ekkersrijt 

Wil je ontdekken hoe je Gentle Flavours en andere woontrends van 2024 kunt integreren in je interieur? Kom langs bij Meubelplein Ekkersrijt en ontdek onze speciale trendboxen, de boxen zijn te bewonderen van 1 tot en met 31 oktober.

WIL JIJ KANS MAKEN OP EEN ITEM UIT DE TRENDBOX cosy comfort, schrijf je in!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
button icon
Gratis