Laden..
In de keuken is er plek voor iedereen!
Inspiratie

3x tijdloze keukentrends

Uitgebreid dineren, een snelle boterham, vingerverven of social media uitpluizen: in de keuken is voor iedereen plek. Van je nieuwe keuken wil je natuurlijk jarenlang plezier hebben. Dan is het wel belangrijk dat jouw keuken ook over een tijdje nog past bij jouw smaak. In deze blog ontdek je drie tijdloze keukentrends zodat je keuken ook over een aantal jaar nog steeds past bij jouw kookkunsten.

Minimalistisch zwart

In andere ruimtes van het huis hebben we deze trend al eerder voorbij zien komen: donkere tinten zijn in. Door de luxe uitstraling en omdat het zo makkelijk te combineren is met andere interieurstijlen kan zwart altijd. Kvik is gespecialiseerd in prachtig Scandinavisch design maar ook bij Keukenconcurrent zie je deze trend duidelijk terug zowel in mat als in hoogglans. Ben je bang dat je keuken te donker oogt? Ook met zwarte details zoals keukenapparaten en handgrepen op keukenkastjes breng je deze trend je keuken in.

Natuurlijk en abstract

De tegenhanger van minimalistisch design zijn natuurlijke vormen en materialen. Deze stijlen zijn echter perfect te combineren! Denk aan het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout of marmer in combinatie met metaal of hoogglans. Sijben heeft prachtige keukens waarin hoogglans zwart of wit wordt gecombineerd met details van hout en een marmeren keukenblad. Ook bij Goergen Keukens vind je prachtige combinaties van materialen met een natuurlijke en een industriële look. Naast natuurlijke materialen worden ook organische vormen verwelkomd in de keuken.

Wonen in de keuken

De keuken wordt in toenemende mate de plek in huis waar iedereen samen komt. Een kookeiland leent zich er perfect voor om voor iedereen een eigen plekje te creëren. Voor het lezen van de krant, het maken van huiswerk of om uitgebreid te koken. Bij De Bedenkers denken ze graag met je mee naar de mogelijkheden in jouw woning. Juist ook in een kleinere keuken kan een kookeiland een mooie oplossing zijn. Een andere tijdloze trend is de open keuken. Hierdoor betrek je je keuken volledig bij je interieur en behoort het echt tot het hart van je huis.

Voor nóg meer inspiratie ga je naar onze Pinterest-pagina! Daar vind je een gloednieuw bord bomvol met leukste keukeninspiratie van de keukenwinkels van Meubelplein Ekkersrijt: Sijben, Goergen Keukens, De Bedenkers, Kvik en Keukenconcurrent.

button icon
Gratis