Laden..
Tranquil Dawn ligt in het midden van groen, blauw en grijs waardoor de kleur lijkt te veranderen op basis van de tinten waarmee deze wordt gecombineerd.
Inspiratie

De kleur van het jaar

Het najaar is losgebarsten, langzaam blikken we vooruit naar wat komend jaar ons gaat brengen. Elk jaar komen kleurspecialisten, internationale designexperts en architecten bij elkaar om de nieuwste wereldwijde trends te bespreken. Deze worden vertaald naar één hoofdkleur voor het jaar 2020 die interieurs over de hele wereld zal gaan kleuren.

Tranquil Dawn
2020 is het jaar waarin een nieuw decennium van start gaat: een nieuw begin. Geïnspireerd op de drang naar bezinning en hartelijkheid, de kleuren van het ochtendlicht als verwijzing naar een rustige dageraad is de nieuwe tint Tranquil Dawn uit ontstaan. Tranquil Dawn ligt in het midden van groen, blauw en grijs waardoor de kleur lijkt te veranderen op basis van de tinten waarmee deze wordt gecombineerd.

Rust & heilzaam of vrolijk & zonnig
Combineer Tranquil Dawn met zandtinten, zachte kussentjes en gezellig kleedjes en er ontstaat een ontspannen sfeer. Houtelementen en veel groen zijn de puntjes op de i bij dit luchtige interieur. Behoefte aan een warme, creatieve ruimte? Combineer de groengrijze kleur met rijke, verzadigde kleuren als bladgroen en groenblauw voor een intens geheel. Tranquil Dawn speelt in dit palet een kalmerende rol, als de contrastkleur die de look in balans brengt. Tranquil Dawn kan in een interieur met harde kleuren als zwart of wit zorgen voor meer diepte.

button icon
Gratis