Laden..
De slaapkamer, een bron van rust!
Inspiratie

Slaapkamertips van Pleinstyliste Marlou

Wist je dat blauw de meest rustgevende kleur van de kleurenwaaier is en daardoor perfect is als basis voor je slaapkamer? Ontdek deze en nog meer tips van Pleinstyliste Marlou in samenwerking met Auping.

 • Tip #1
  De kleuren in je slaapkamer hebben invloed op je nachtrust. Kies voor kalme en lichte kleuren in je slaapkamer en ga bijvoorbeeld voor de kleur blauw. Dit is de meest rustgevende kleur van de kleurenwaaier.
 • Tip #2
  Kies een bed dat bij je past en laat je goed adviseren in een beddenwinkel. Neem hiervoor de tijd en plan van te voren een afspraak bij Auping. 
 • Tip #3
  Een uni kleur dekbedovertrek is makkelijker te combineren met al de andere kleuren en materialen op de slaapkamer en dit geeft je de ruimte om voor een vloerkleed met een patroon te kiezen of misschien wel een kleurrijk behang.
 • Tip #4
  Kies voor een paar grote items in je slaapkamer en laat de wandplanken met frutsels achter wege. Combineer je bed met een groot vloerkleed, een houten bankje voor je bed en haken aan de muur om je kleding aan te hangen. Sfeer crieer je met de kleuren, de kussens en de lampen, deze maken de look compleet.
 • Tip #5
  Planten zorgen voor een rustgevende omgeving en zuiveren de lucht. Planten in de slaapkamer is dus zeker aan te raden! Een beetje groen fleurt niet alleen de ruimte op, maar verbetert ook de lucht- én slaapkwaliteit. 
button icon
Gratis