Laden..
De tuin: het zonnetje van je huis
Inspiratie

5 x tips voor de Tuin

by Pleinstyliste Marlou

De tuin is een verlengstuk van het huis. Het verbreedt onze leefomgeving wanneer het in Nederland goed te behagen is. Ook hier besteden we graag tijd en aandacht aan voor de juiste meubelen en decoratie. Hieronder vind je 5 tips voor het tuinklaar maken van jouw tuin:

  • Tip #1

Tuinmeubelen kopen doe je niet zomaar, het is een investering die je doet voor de langere termijn. Kies daarom altijd voor kwaliteit boven kwantiteit.

  • Tip #2

Je eigen lengte kan erg bepalend zijn hoe lekker jij een tuinstoel vindt zitten. Ga daarom proefzitten in de winkel zodat je het zeker weet.

  • Tip #3

Mijn advies is om de tuintafel zo neer te zetten dat je vanuit huis op de lengte van de tafel kijkt. Hierdoor creëer je lengte in de tuin je behoudt je zichtlijn en met elkaar zittend aan de tafel kijkt iedereen in de tuin.

  • Tip #4

Een tuin wordt pas écht jouw tuin als je er persoonlijke elementen aan toevoegt. Denk aan leuke accessoires! Het maakt je tuin sfeervol en persoonlijk.

  • Tip #5

Verlichting is niet alleen praktisch, het kan van je tuin zelfs een sprookjestuin maken! Bijvoorbeeld met wat lampionnetjes op zonne-energie in de bomen. Zo kun je ’s avonds nog steeds van je tuin genieten!

Laden..
Laden..
button icon
Gratis