Laden..
Fleurige wooninspiratie met droogbloemen!
Inspiratie

Vier keer wooninspiratie met droogbloemen

Droogbloemen zijn dé woondecoratie trend van dit moment! Je kunt er ontzettend veel kanten mee op, ze zijn duurzaam én van droogbloemen kun je erg lang genieten. We zetten vier tips over wat je allemaal kunt doen met droogbloemen voor je op een rijtje.

Traditioneel in de vaas…

Een erg voor de hand liggende manier om droogbloemen in je interieur te verwerken is door ze in een vaas op tafel te zetten: daar sla je nooit de plank mee mis. Combineer verschillende soorten in een mooi kleurenpallet of maak een mooie bos van bijvoorbeeld grassprieten.

… of nét even anders

Droogbloemen kunnen ook aan de muur! Koop (of maak zelf) een mooie krans of sandwich je favorieten tussen twee glaasjes als een fleurig kunstwerkje. Makkelijk aan te passen aan het kleurenpallet van jouw interieur en super hip!

Van minimalistisch en simpel…

Ben je bang dat droogbloemen een mismatch zijn met je moderne interieur? Ga voor een minimalistische aanpak! Kies een paar mooie takken uit en combineer ze in een modern vaasje of bind enkele bloemen aan een metalen ring tot een simplistische krans.

… tot spectaculair en uitbundig

Klaar voor een échte eyecatcher? Ga voor groots! Combineer weelderige grassen, bloemen en takken tot een waar kunstwerk. Prachtig voor boven de eettafel of als statement piece in een hoge ruimte. Het is wat gewaagd maar volledig on-trend!

Bekijk ook ons Pinterestbord volop inspiratie met droogbloemen!

button icon
Gratis