Oktober Woonmaand

Oktober Woonmaand

De temperaturen worden koeler en we gaan weer lekker naar binnen, tijd voor Oktober Woonmaand! Voor de interieurliefhebbers onder ons dé mooiste maand van het jaar met de nieuwe trends en producten op het gebied van wonen. Meubelplein Ekkersrijt inspireert én verrast je tijdens het woonshoppen of online zoektocht naar jouw favorieten. Kijk snel verder op deze pagina en vergeet je ook zeker niet in te schrijven voor een hele leuke winactie met Pleinstyliste Marlou!

Update: vanwege de huidige omstandigheden gaat de Oktober Woonsale niet door!

Ontdek onze online inspiratie en doe mee met de online winactie!

Oktober Winactie

Voorwaarden
  • De actie loopt van 1 t/m 31 oktober 2020
  • Begin november kiezen wij 3 winnaars tussen de inzendingen
  • De winnaars benaderen we via het opgegeven mailadres
  • Binnen 2 weken zal Marlou contact met jullie opnemen voor het uitwerken van het stijladvies
  • Je mag 1 winkel kiezen op Meubelplein Ekkersrijt, waar je het shoptegoed van € 100,- wilt besteden. Uiteraard mag dit in overleg met Marlou

Heb jij een ruimte in huis waar even niet meer weet hoe je die moet inrichten? Meubelplein Ekkersrijt en Pleinstyliste Marlou helpen graag! In de Oktober Woonmaand geven wij 3 x een stijladvies van Marlou t.w.v. € 600,-  inclusief € 100,- shoptegoed bij een van de woonwinkels op Meubelplein Ekkersrijt.

Vul het formulier hieronder in en laat ons weten voor welke ruimte jij interieuradvies van Pleinstyliste Marlou wilt ontvangen!

Oktober Inspiratie

De kleur van het jaar 2021

Het jaar 2021 staat in het teken van het terugvinden van de balans. Door te kijken wat er echt toe doet, hervind je de positiviteit en het zelfvertrouwen om plannen te maken voor de toekomst. Je huis is hierbij je thuishaven, een rustige plek om je terug te trekken en op te laden. De kleur van 2021 is Brave Ground, een neutrale kleur die veel mogelijkheden biedt. Het is een veelzijdige tint, een solide basis die andere kleuren laat stralen.

Sfeer aan de muur

De lange zomerse dagen in de tuin verruilen zich voor knusse avonden onder een dekentje op de bank. De herfst maakt nu toch echt zijn intocht. Het leuke aan het wat koudere weer, is dat je veel meer tijd in huis doorbrengt. Tijd voor wat extra sfeer dus! In de Oktober Woonmaand op Meubelplein Ekkersrijt maak je kans op een super trendy poster voor wat extra sfeer aan de muur. Of je nu gaat voor een gallery wall of een minimalistische quote in een mooi lijstje.

De vloer: de basis van je interieur

De vloer is letterlijk en figuurlijk de basis van je interieur. Of je nu gaat voor iets zachts voor onder kinderknietjes, een vloer met een rijk karakter of een mooie tegel-look: een nieuwe vloer geeft je huis een totaal nieuwe uitstraling. We helpen je graag op weg met de zoektocht naar jouw nieuwe vloer!

Banken tips & trends

Een boekje lezen met een kop thee onder een dekentje, tv kijken, dutjes doen, huiswerk maken: op de bank is plek voor iedereen. Het kan lastig zijn om een nieuwe bank te kiezen want je wilt er niet na een jaar al op uitgekeken zijn. Het is een investering in zowel stijl als comfort. Ga er eens lekker voor zitten en ontdek de tips en trends.

Oktober Programma

Ieder weekend wooncadeaus voor jou*

3 & 4 oktober
Droogbloemen, dé woontrend van het moment!

10 & 11 oktober
Pimp je wand met onze interieurposters

17 & 18 oktober
Geniet van groen in huis, scoor een plantje

* Beperkte hoeveelheid per cadeau: OP = OP

Oktober Woonsale

23, 24 & 25 oktober = GECANCELLED

De Woonsale waarmee een aantal winkels op Meubelplein Ekkersrijt de Oktober Woonmaand zouden afsluiten gaat niet door vanwege de huidige omstandigheden rondom corona.

We organiseren weer een Sale als dat weer mogelijk is en zullen iedereen daarvan op de hoogte brengen.

De 25 XL woonwinkels zijn momenteel gewoon geopend. Zorg dat je de aanwijzigingen van het plein en de winkels volgt en kom gericht shoppen.

button icon
Gratis