Oktober Woonmaand

De nieuwste woontrends op het plein!

Een maand lang feest!

Het wordt weer wat koeler buiten en zoeken daarom lekker de warmte en gezelligheid op in huis. Dit betekent: tijd voor oktober woonmaand! Voor de interieurliefhebbers onder ons dé mooiste maand van het jaar met de nieuwe trends en producten op het gebied van wonen. Meubelplein Ekkersrijt inspireert én verrast je tijdens het woonshoppen of online zoektocht naar jouw favorieten. Kijk snel verder op deze pagina en vergeet zeker niet het programma te bekijken. Elk weekend in oktober zijn er namelijk diverse activiteiten en winacties op Meubelplein Ekkersrijt die jou heel blij zullen maken!

Lees verder en ontdek het programma!

Programma

IEDERE ZATERDAG IN OKTOBER FEEST OP HET PLEIN

Zondag 1 oktober

Tijdens oktober woonmaand presenteren wij de nieuwste woontrend in 4 trendboxen. Deze boxen zijn te zien op het plein en worden zondagmiddag voor het eerst onthult.

Ps. Elke week maak je kans op één item uit onze trendboxen. Bezoek het plein en vertel ons wat jij graag zou willen winnen!

Zaterdag 7 oktober

Uitdeelactie! Op deze dag geven wij iets lekkers weg.

Zaterdag 14 oktober

Kom en personaliseer je eigen borrelplank, we hebben prachtige planken die je helemaal naar jouw eigen smaak kan maken.

Zaterdag 21 oktober

Dit weekend waait er een wervelwind over het plein. Doe mee en win leuke goodies.

Zaterdag 28 oktober
Kan jij nooit genoeg krijgen van nieuw servies? Kom dan zaterdag 28 oktober naar het plein, deze dag hebben we een hele leuke workshop: handlettering van borden.

EERST VOLGENDE EVENT:

Alle workshops en activiteiten tijdens Oktober Woonmaand zijn geweest. Wil jij de trendboxen op het plein nog zien? Deze staan tot 2 november op het plein.

Win stijl advies van Mage

  SChrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans!

KOM TIJDENS OKTOBER WOONMAAND NAAR HET PLEIN EN MAAK KANS!

Tijdens oktober woonmaand geven wij stijl advies weg van interieur styliste Mage. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe mee!

Is jouw interieur bijna perfect, maar ontbreekt er nog warmte en persoonlijkheid? Doe mee aan onze stylingadvies winactie! Mage gaat samen met jou op pad om de juiste accessoires en meubelstukken te vinden. Geen eindeloos winkelen, maar een unieke belevenis. Vooraf ontvang je een vragenlijst om jouw stijl te beschrijven. We ontmoeten elkaar op Ekkersrijt voor een koffie en plannen dan onze shoppingtrip. Doe mee en maak je interieur compleet!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Oktober Inspiratie

De kleur van het jaar 2024

In 2024 draait alles om het gevoel van ’thuis zijn’. Op 12 september 2023 is Sweet Embrace onthuld als de 21e Kleur van het Jaar. Deze warme en tijdloze kleur omarmt een gevoel van geborgenheid, waardoor elk interieur uitnodigend wordt. Transformeer je ruimtes met deze suikerzoete omhelzing voor comfort en stijl.

laat je inspireren!
BOLD AND FUNKY

Bold and Funky is de 4de woontrend van 2024! Deze trend staat voor vrolijkheid, nieuwsgierigheid en een tikkeltje eigenwijsheid.

DOWN TO EARTH

Hi interior lovers! We hebben een geweldig nieuwtje voor jullie: de woontrends van 2024 zijn bekend en ze zijn adembenemend!

cOSY cOMFORT

Het is weer de tijd van het jaar: Oktober Woonmaand! Dit jaar staat op Meubelplein Ekkersrijt alles in het teken van ‘Cosy Comfort’. We introduceren een interieurtrend die draait om warmte, kleur, en het ultieme comfort van je eigen huis.

button icon
Gratis