Oktober Woonmaand

Oktober Woonmaand

De temperaturen worden koeler en we gaan weer lekker naar binnen, tijd voor Oktober Woonmaand! Voor de interieurliefhebbers onder ons dé mooiste maand van het jaar met de nieuwe trends en producten op het gebied van wonen. Meubelplein Ekkersrijt inspireert én verrast je tijdens het woonshoppen of online zoektocht naar jouw favorieten. Kijk snel verder op deze pagina en vergeet je ook zeker niet in te schrijven voor een hele leuke winactie met Pleinstyliste Marlou!

Oktober Winactie

Voorwaarden
  • De actie loopt van 1 t/m 31 oktober 2021
  • Begin november kiezen wij 3 winnaars tussen de inzendingen
  • De winnaars benaderen we via het opgegeven mailadres
  • Binnen 2 weken zal Marlou contact met jullie opnemen voor het uitwerken van het stijladvies
  • Je mag 1 winkel kiezen op Meubelplein Ekkersrijt, waar je het shoptegoed van € 100,- wilt besteden. Uiteraard mag dit in overleg met Marlou

Heb jij een ruimte in huis waarvan je even niet meer weet hoe je die moet inrichten? Meubelplein Ekkersrijt en Pleinstyliste Marlou helpen graag! In de Oktober Woonmaand geven wij 3 x een stijladvies van Marlou t.w.v. € 600,-  inclusief € 100,- shoptegoed bij een van de woonwinkels op Meubelplein Ekkersrijt.

Vul het formulier hieronder in en laat ons weten voor welke ruimte jij interieuradvies van Pleinstyliste Marlou wilt ontvangen!

Helaas is het niet meer mogelijk om mee te doen met de winactie. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en blijft als eerste op de hoogte van de nieuwe winacties.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Oktober Inspiratie

Benieuwd naar de stijlplannen van vorig jaar?
Stijlplan Bregje & Conner

“Samen met mijn vriend proberen wij ons huis een nieuwe look te geven. Qua smaak zitten wij meestal op 1 lijn alleen ik vind het te rommelig. Ik zou graag meer eenheid willen en kleuradvies. Dus Marlou is meer dan welkom in ons stads appartement in Den Bosch. De koffie/thee staat klaar.”

Stijlplan Melissa & Rob

Wij verhuizen in februari naar onze eerste koopwoning. Voorheen in een huurappartement gewoond en en nu een huurwoning. Dit heeft ervoor gezorgd dat we verschillende meubels door de jaren heen verzameld hebben. Hier zijn we nog steeds tevreden mee maar past het straks allemaal nog bij elkaar en ….”

Stijlplan Tram

“De woonkamer! Die telt maar liefst 60 kleine raampjes! En ik weet er geen raad mee. Help me in de advisering over de raambekleding. Maar ook hoe je in een boerderij woonhuis een moderne eigentijdse interieur kan doortrekken. Na 4 jaar is eindelijk de woonkamer aan de beurt. Je komt als geroepen. Groetjes Tram”

De kleur van het jaar 2021

Het jaar 2021 staat in het teken van het terugvinden van de balans. Door te kijken wat er echt toe doet, hervind je de positiviteit en het zelfvertrouwen om plannen te maken voor de toekomst. Je huis is hierbij je thuishaven, een rustige plek om je terug te trekken en op te laden. De kleur van 2021 is Brave Ground, een neutrale kleur die veel mogelijkheden biedt. Het is een veelzijdige tint, een solide basis die andere kleuren laat stralen.

Sfeer aan de muur

De lange zomerse dagen in de tuin verruilen zich voor knusse avonden onder een dekentje op de bank. De herfst maakt nu toch echt zijn intocht. Het leuke aan het wat koudere weer, is dat je veel meer tijd in huis doorbrengt. Tijd voor wat extra sfeer dus! In de Oktober Woonmaand op Meubelplein Ekkersrijt maak je kans op een super trendy poster voor wat extra sfeer aan de muur. Of je nu gaat voor een gallery wall of een minimalistische quote in een mooi lijstje.

button icon
Gratis