Oktober Woonmaand

Ieder weekend feest op het plein!

Het wordt weer wat koeler buiten en zoeken daarom lekker de warmte en gezelligheid op in huis. Dit betekent: tijd voor Oktober Woonmaand! Voor de interieurliefhebbers onder ons dé mooiste maand van het jaar met de nieuwe trends en producten op het gebied van wonen. Meubelplein Ekkersrijt inspireert én verrast je tijdens het woonshoppen of online zoektocht naar jouw favorieten. Kijk snel verder op deze pagina en vergeet zeker niet het programma te bekijken. Elk weekend in oktober zijn er namelijk diverse activiteiten en winacties op Meubelplein Ekkersrijt die jou heel blij zullen maken!

Lees verder en ontdek het programma!

Programma

IEDERE ZATERDAG IN OKTOBER FEEST OP HET PLEIN

Zaterdag 1 oktober
Inspiratiemarkt van de XL woonwinkels op het plein

Zaterdag 8 oktober
Deel jouw woonwens en wie weet gaat deze in vervulling

Zaterdag 15 oktober
Give away! Ontvang een gave canvas tas

Zaterdag 22 oktober
Give away! Ontvang de leukste wooncadeaus

Zaterdag 29 oktober
Win een € 100,- wooncheque tijdens het shoppen

EERST VOLGENDE EVENT:

ZATERDAG 29 OKTOBER – EIND EVENT

Hét finale event van de oktober woonmaand vindt plaats op zaterdag 29 oktober tussen 12:00 en 17:00 uur. Tijdens het woonshoppen maak je namelijk kans op een wooncheque t.w.v. €100,-. Deze wooncheque is vrij te besteden bij één van de winkels op Meubelplein Ekkersrijt.

Oktober Inspiratie

De kleur van het jaar 2023

De kleur van 2023 is Wild Wonder, die in het teken staat van de wonderlijkheid van de natuur. Het is een positieve en natuurlijke geeltint, welke veel mogelijkheden biedt. Het thema dat aan de kleur hangt is ‘’De kracht en magie van de natuur’’. Specifiek de helende kracht van de natuur op het gebied van de mentale gezondheid. De kleur biedt veelzijdigheid door middel van het gebruik van van weelderige of kalme tinten tot opbeurende kleuren.

laat je inspireren!
keukens anno 2022

De populaire leefkeuken, duurzame materialen en de kraan als trendy detail; de keuken is méér dan een functionele plek anno 2022. Benieuwd naar de laatste trends? Lees verder en doe inspiratie op.

interieur- en woonstijlen

Of je nu gaat voor bohemian of hotel chique, landelijk of romantisch: voor elke woonstijl vind je bij Meubelplein Ekkersrijt de leukste items. Door je te houden aan één stijl ontstaat er snel een stijlvol en samenhangend geheel binnen je interieur.

4 TIPS VOOR JOUW NIEUWE BANK

Op zoek naar een nieuwe bank? Dan ben je bij Meubelplein Ekkersrijt aan het juiste adres. Door het brede assortiment vind jij altijd een exemplaar naar wens en kun je jouw nieuwe blikvanger direct een plekje geven in de woonkamer.

button icon
Gratis