Laden..
Deze kerst wordt je interieur super knus!
Inspiratie

Inspiratie voor jouw kerstinterieur van 2020

Deze kerst verloopt iets anders dan normaalgesproken. Grote kans dat je meer tijd in je eigen huis doorbrengt dan andere jaren. Dé uitgelezen kans om jezelf te trakteren op een aantal mooie, nieuwe interieuritems. Wat dacht je van een fluweelzachte fauteuil, een trendy ronde tafel of prachtige accessoires? Lees snel verder voor de meeste knusse en gezellige inspiratie voor jouw kerstinrichting in huis!

Licht in de duisternis

Nu de dagen donkerder worden is het de hoogste tijd om andere lichtbronnen aan te boren. Van kerstverlichting en traditionele kandelaars tot de nieuwste, slimme verlichting, het draagt allemaal een steentje bij een gezellige sfeer in huis. Bij BCC helpen ze je graag met de zoektocht naar de slimme verlichting die bij jou past. Zowel voor de dagen waarop je thuis aan het werk bent als tijdens een sfeervol kerstdiner, slimme lampen passen zich aan naar jouw wensen. Draai een slimme lamp in een van de mooie lampenkappen van Bouman & Potter en de lamp is overal in huis functioneel. Liever een traditionele sfeer? Kandelaars zijn helemaal in en op Meubelplein Ekkersrijt vind je tal van prachtige exemplaren. Ga je voor metaal, marmer, glas of keramiek? Het aanbod van Trendhopper is zo groot, je vindt er sowieso een mooie kandelaar. Ook zijn kandelaars superleuk om cadeau te geven!

Zacht en behaaglijk

Ook al zijn de feestdagen dit jaar kleinschaliger dan normaalgesproken, met kerst wil je een zo knus en gezellig mogelijk huis. Zachte materialen zorgen voor een behaaglijk gevoel. Een fijn vloerkleed voelt heerlijk onder je voeten en is erg leuk als accent-piece onder de (kunst)kerstboom. Met een cirkelvormig exemplaar van Carpet Right betrek je je kerstboom op een subtiele manier bij de rest van je interieur. Ook leuk: een kunstbontje onder de boom! Na de kerst drapeer je hem over een fauteuil of houten stoel voor een stoer effect. Sierkussen zijn ook een makkelijke manier om meer stof in je interieur te betrekken. Henders & Hazel heeft heerlijk zachte kussens van kunstbont. In combinatie met een kussen met een grafische print tover je je bank zo om tot een stukje winterwonderland. Onder een lekker warm en zacht plaid ervaar je je meest comfortabele kerst ooit. De spreien van Auping zijn niet alleen maar voor op bed. Ook op de bank komen deze erg goed tot zijn recht.

Meer inspiratie?

Op onze Pinterest-pagina vind je een bord bomvol de leuke inspiratie voor jouw kerstinterieur!

button icon
Gratis