Laden..
De vloer is de basis voor je interieur
Inspiratie

De vloer: de basis van je interieur

De vloer is letterlijk en figuurlijk de basis van je interieur. Of je nu gaat voor iets zachts voor onder kinderknietjes, een vloer met een rijk karakter of een mooie tegel-look: een nieuwe vloer geeft je huis een totaal nieuwe uitstraling. We helpen je graag op weg met de zoektocht naar jouw nieuwe vloer!

Soorten vloeren

Er zijn erg veel verschillende soorten vloeren. Bij Carpetright op Meubelplein Ekkersrijt vind je een collectie van 5 verschillende type vloeren:

 1. Laminaat
  Een laminaatvloer is een vloer van kunststof met de look van hout of tegels. Veel laminaatvloeren zijn nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden. Door het kliksysteem zijn ze eenvoudig zelf te leggen, ze zijn makkelijk in onderhoud en heel betaalbaar.
 2. PVC
  Een pvc-vloer is niet van hout of steen te onderscheiden. Het is net zo duurzaam als vinyl en net zo makkelijk te leggen als laminaat. Ook zijn PVC vloeren onderhoudsvrij en heel stil. Ook is een pvc-vloer heel geschikt voor vloerverwarming.
 3. Parket
  Parket is een samengestelde vloer die bestaat uit verschillende lagen. Met een toplaag van massief hout en een onderlaag van multiplex is een parketvloer zeer voordelig en stabiel: in tegenstelling tot een houten vloer kunnen de parketplanken niet kromtrekken bij temperatuurverschillen.
 4. Vinyl
  Vinyl is super veelzijdig. Van nostalgische tegeltjes tot een industriële betonlook of een traditionele visgraat, alles is mogelijk. Een vloer van vinyl kun je supermakkelijk schoonmaken, dat maakt het de ideale vloer voor de ruimtes in huis waar veel wordt geknoeid!
 5. Tapijt

Met een lekker zacht tapijt onder je voeten ben je past écht comfortabel. Door de vele kleuren en texturen geeft tapijt je huis een hele warme uitstraling. Het is niet geschikt voor in iedere ruimte maar wel ontzettend fijn om je voeten op te zetten na een goede nacht slaap.

Vloerkleden: een facelift voor je vloer

Is een compleet nieuwe vloer een te grote stap? Ook met een mooi nieuw vloerkleed creëer een volledig nieuwe uitstraling, zonder al te veel gedoe. Loop eens een rondje door Bouman & Potter en bekijk het leuke aanbod aan zeer verschillende kleden. Ook bij De Bommel Meubelen vind je vloerkleden met mooie prints en in veel formaten, zo past het kleed in iedere ruimte. Voor heerlijk zachte hoogpolige vloerkleden direct uit voorraad leverbaar ga je naar Pronto Wonen. Kom langs bij Meubelplein Ekkersrijt en laat je adviseren!

Voor nog veel meer inspiratie neem je een kijkje op onze Pinterest-pagina of kom je langs op het meubelplein. Meubelplein Ekkersrijt is zeven dag per week geopend, de openingstijden kunnen afwijken per winkel. Bekijk hier het overzicht van alle woonwinkels. Graag tot snel!

button icon
Gratis