Laden..
Inspiratie

Trendspot: Down to earth

Woontrends 2024: Terug naar de natuur 

Hi interior lovers! We hebben een geweldig nieuwtje voor jullie: de woontrends van 2024 zijn bekend en ze zijn adembenemend! We zijn helemaal weg van de huidige trend: ‘Down to Earth’. Als je van natuurlijke, mystieke, aardse en authentieke vibes houdt, dan weten we zeker dat jij ook fan bent!

Ben jij Down to earth?

Stap in de wereld van ‘Down to Earth,’ waarin de aarde centraal staat. Denk aan ruige landschappen, prachtige bruintinten en materialen die rechtstreeks uit de natuur lijken te komen. Hierin staan ruwe materialen centraal, en daar houden we van! Ruwe texturen, grillige vormen en een vleugje van het onverwachte maken je ruimte stoer en uitnodigend. Het is de perfecte trend voor iedereen die een warme, natuurlijke sfeer in huis wil brengen.

Aardse materialen en kleuren 

Binnen de ‘Down to Earth’-stijl vind je een schat aan materialen die rechtstreeks van onze planeet komen! We hebben het over aardlagen, zand in alle mogelijke kleuren, schitterende mineralen en prachtige stenen. Maar dat is nog niet alles! Voorwerpen uit het verleden, zoals oude potten en beelden, zijn een belangrijk onderdeel van deze trend. ‘Down to Earth’ omarmt de aardse kleuren met open armen. Denk aan warme tinten in bruin, geel en oranje, afgewisseld met grijs en mintgroen als accentkleuren.

 Textuur aan je muur

De texturen en structuren van de gebruikte materialen passen goed bij elkaar. Denk aan steen, onbewerkt hout, keramiek en gestructureerd glas. Wat deze materialen nog specialer maakt, is dat ze vaak natuurlijk, milieuvriendelijk of zelfs gerecycled zijn. Dat betekent dat je niet alleen een stijlvol interieur creëert, maar ook bijdraagt aan een duurzame inrichting. De patronen zijn geïnspireerd op de natuur, denk aan vlekpatronen, fossiele afdrukken en streeppatronen. Het voelt alsof je door een betoverend bos wandelt, maar dan in je eigen huis! We zijn erg benieuwd wat jouw favo item is uit de down to earth trendbox! Kom tijdens oktober woonmaand langs om de boxen te bekijken! De boxen zijn te bewonderen van 1 tot en met 31 oktober.

Trendboxen op Meubelplein Ekkersrijt 

Kom langs bij Meubelplein Ekkersrijt en ontdek hoe je Down to earth en andere woontrends van 2024 in jouw interieur kunt integreren. Onze experts staan klaar om je te helpen en te inspireren bij het creëren van een natuurlijke en authentieke sfeer in je huis. Maak van je huis een geweldige plek! De boxen zijn te bewonderen vanaf 1 tot en met 31 oktober.

WIL JIJ KANS MAKEN OP EEN ITEM UIT DE TRENDBOX DOWN TO EARTH, schrijf je in!

*Deze prijs is al weggegeven, stem snel op een van de andere trendboxen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
button icon
Gratis