Laden..
Inspiratie

Cadeau inspiratie: de leukste wooncadeaus voor de kerst

Denk je aan de kerst en de feestdagen dan denk je aan familie, gezelligheid én aan cadeaus! De leukste cadeau inspiratie vind je bij de vele woonwinkels op Meubelplein Ekkersrijt zoals Trendhopper, Pronto Wonen en De Bommel Meubelen, op onze Pinterest-pagina maar ook in deze blog bomvol kerst inspiratie voor 2022. 

Cadeau tip 1: Hartverwarmende cadeaus voor de koude dagen

Plaids, dekens en kussen

Brrr het is weer winter. Een warm thuis tijdens de koude dagen, wat is er fijner dan dat? Plaids en kussens zijn super leuke en hartverwarmende cadeaus om te geven (en te krijgen) met de kerst. Na een lange kerstwandeling opkrullen op de bank onder een dekentje met een kop warme chocolademelk, je krijgt er spontaan zin in. Bij diverse winkels op Meubelplein Ekkersrijt vind je leuke plaids, spreien, woondekens en kussens. Maak een rondje over het plein en ontdek de meest zachte woonitems. 

Cadeau tip 2: Lichtpuntjes en sfeermakers om cadeau te doen in donkere tijden

Kaarsen, kandelaars en waxinelichthouders

Geef deze kerst gezelligheid voor in huis. Kaarslicht brengt direct sfeer. En die waxinelichtjes of diner kaarsen moeten natuurlijk wel een mooi en veilig plekje krijgen op de kersttafel. Een super leuk cadeau is dan ook een mooie kandelaar of set waxinelichthouders. Ga voor een natuurlijk houten voetje voor een stompkaars, simplistisch en tijdloze houders van glas, of juist voor een eye-catching kandelaar voor een grote set diner kaarsen. Hoe dan ook een super sfeervol kerstcadeau!

Cadeau tip 3: Glazen om te geven vol bubbels en sprankels

Champagne-, wijn- en cocktailglazen

Proost! De kersttafel is niet compleet zonder mooie glazen groot en klein en ook met oud en nieuw zijn ze onmisbaar. Mooie glazen zijn dan ook een super leuk en origineel kerstcadeau. In een set van twee gepaard met een lekkere fles wijn of bubbels of geef er zo veel als dat jullie kerst-gezelschap groot is! Misschien eentje extra, scherven brengen bovendien geluk. Ook glazen vind je op Meubelplein Ekkersrijt. Kijk bijvoorbeeld eens bij Trendhopper

Van 6 december t/m 22 december 2022 maak jij kans op een cozy at home pakket van Meubelplein Ekkersrijt voor jou en je dierbare. Het pakket is samengesteld met de leukste woonaccessoires om gezellige, knusse avondjes thuis te beleven. Alle producten komen uit diverse winkels welke gevestigd zijn op het Meubelplein. Meld je aan en maak kans!

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratieblogs? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
button icon
Gratis