Laden..
Voor mama alleen het állerleukste!
Inspiratie

Vier keer de Mooiste cadeaus voor Mama’s

Op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag? Geef je moeder wat leuks voor in huis! Een prachtige vaas, sfeervolle verlichting, mooie sierkussens of andere leuke woonaccessoires worden altijd gewaardeerd. Lees hier 4 tips voor de leukste cadeaus voor 10 mei!

1. De mooiste vazen

Bloemen zijn altijd een goed idee maar hoe leuk je moeder het waarschijnlijk ook vindt om bloemen te krijgen, je scoort er op het gebied van originaliteit niet de meeste punten mee. De kans is dan ook groot dat jij op Moederdag niet de enige zal zijn die met een bos voor de deur staat. Waar je die punten wél mee scoort is met een prachtige vaas! Bijvoorbeeld bij Leen Bakker hebben ze tal van mooie vazen die zelfs zonder bloemen een prachtige toevoeging zijn voor ieder interieur!

2. Sfeervolle verlichting

Ondanks dat je natuurlijk hoopt dat 10 mei een lange en zomerse dag wordt, is sfeerverlichting altijd een leuk cadeautje om te geven. Bij Trendhopper vind je tal van lampen in zeer uiteenlopen stijlen. Voor ieder interieur vind je er een lamp die past! Wat dacht je van een tafellamp met een exotisch tintje in de vorm van een palmboom, een giraffe of een aap? Of houdt je moeder meer van klassiek, simpel en elegant? Een prachtige glazen bol op pootjes past perfect op je moeders favoriete antieke bijzettafeltje.

3. Zachte kussens

Wat is er nou fijner voor je moeder om zich lekker te nestelen op haar favoriete plekje op de bank of fauteuil? Loop je een rondje over Meubelplein Ekkersrijt dan kom je misschien wel honderd prachtige sierkussens tegen! Bij Pronto, Henders en Hazel en Bouman en Potter vind je wanden vol met kussens. Naast dat ze erg comfortabel zijn, zijn ze vooral erg mooi. Een superleuk cadeau voor Moederdag dus. Ze zijn er in allerlei mooie kleuren, vormen, maten en patronen. Zo passen ze bij ieder interieur en een combinatie van verschillende kussens is super on-trend!

4. Tuindecoratie

Vergeet de tuin niet! Voor veel mama’s is de tuin een van de fijnste ruimtes om thuis te zijn. Bij Exterioo maar ook bij Leen Bakker vind je veel leuke dingen voor buiten met en zonder groene vingers! Theelichthouders op een mooi dienblad of vogel verwennerij in de vorm van leuke vogelhuisjes en ook voor buiten zijn kussens een hele sfeervolle toevoeging! Veel tuinkussens hoef je door het materiaalgebruik zelf met de onvoorspelbare Nederlandse zomers niet binnen te halen. Door de toevoeging van zachte materialen en een fleurig kleurtje oogt het meteen gezellig. Een erg leuk cadeau item dus!

Meer inspiratie voor je tuin? Bekijk dan hier ons speciale Pinterestbord!

button icon
Gratis