Laden..
Interieurs die een gevoel van thuiskomen geven
Inspiratie

Pleinstyliste Marlou

Welkom!

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op de interieurblog van Meubelplein Ekkersrijt: de plek waar ik al mijn kennis, expertise én inspiratie deel op het gebied van interieur, kleuradvies en styling. Neem ook eens een kijkje in het Inspiratie Café van Meubelplein Ekkersrijt waar ik regelmatig gratis Interieuradvies geef tijdens één van de Woonplein Evenementen. Daar beantwoord ik graag al je vragen en help ik je bij problemen met je interieur.

Liefs,
Pleinstyliste Marlou

Wie is Marlou?
– 29 jaar
– Wonend in Eindhoven
– Interieurontwerper, stylist, grafisch ontwerper en, sinds 2018, ondernemer
– Een voorliefde voor Botanisch en Scandinavische met kleurrijke accenten

De stijl van Marlou
Marlou houdt van warme, praktisch en kleurrijke interieurs met een zacht karakter en een beetje pit. Ze heeft het prikkelende vermogen om ieder interieur een zacht en warm gevoel te geven: een gevoel van thuiskomen wat past bij de bewoners. Dit is ook het gevoel wat je krijgt als je bij Marlou binnen komt. Het eerste wat opvalt is de groene wand met de vier meter lange keuken met hoogglans witte lades, eikenhouten kasten en een zwart keukenblad met keukenapparatuur in dezelfde kleur. Een stoere keuken met veel contrast, een wow-effect!

Haar favoriete plekje
Vanaf de roze stoelen in de eethoek heb je een prachtig zicht op de achtertuin en de bloeiende lavendel. Dit is haar favoriete plekje van het huis. Marlou: ‘’Lekker op een zondagochtend met een kop thee uit het raam turen met de zon in mijn gezicht.’’ Haar karakteristieke woning uit 1945 heeft Marlou flink op de schop genomen. Zo kon ze na de verbouwing een grote keuken plaatsen waardoor de leefomgeving een stuk ruimer werd. De zithoek is aan de voorzijde van het huis gebleven. Knus en gezellig met Oosterse invloeden.

Bomvol wooninspiratie
Groentinten, kleuren als terracotta en pastel roze, zwart staal, wit laminaat en eikenhouten kasten gaan goed gepaard bij Marlou in huis. Wil je ook aan de slag met de kleuren en materialen in je huis? Of heb je behoefte aan wooninspiratie en -advies? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van de nieuwste woonblogs en alle evenementen op Meubelplein Ekkersrijt!

Benieuwd naar meer werk van Marlou? Kijk op www.marlouverbeek.com

button icon
Gratis