Laden..
Inspiratie

Stijladvies Melissa & Rob winactie met Pleinstyliste Marlou

Heel de maand oktober kon je kans maken op gratis stijladvies van onze Pleinstyliste Marlou inclusief € 100,- shoptegoed op Meubelplein Ekkersrijt.

Deze prijs mochten wij maarliefst 3 keer weggeven! Inmiddels is Marlou al hard aan de slag geweest en zelfs met 2 winnaars wezen shoppen.

We zetten 1 stijlplan deze week in de spotlight: die voor Melissa & Rob

Melissa & Rob

Wij verhuizen in februari naar onze eerste koopwoning. Voorheen in een huurappartement gewoond en en nu een huurwoning. Dit heeft ervoor gezorgd dat we verschillende meubels door de jaren heen verzameld hebben. Hier zijn we nog steeds tevreden mee maar past het straks allemaal nog bij elkaar en zijn we niet blind geworden voor bepaalde combinaties?

Daarnaast heb ik (ik zeg ik, omdat mijn partner eigenlijk altijd wel dezelfde smaak heeft of gewoon heel makkelijk is) mega veel ideeën heb die ik nooit heb kunnen uitwerken omdat je in een huurwoning niet zomaar je gang gaat. Daarnaast vinden we het ook lastig om voor ons te zien. Zo hebben we straks ook een open keuken, hoe laat je die vloeiend overlopen in je woonkamer. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!”

Na een digitaal gesprek is Marlou aan de slag gegaan met een moodboard, plattegrond, impressie schets én een shoplijst.

Moodboard
Plattegrond
Wandafwerking en meubels
Impressie schets
Shoppen maar!
button icon
Gratis