Laden..
Fleurige wooninspiratie met droogbloemen!
Inspiratie

Trend Moodboard van Marlou

Haal de Lente in huis en geniet. Want wat je stijl ook is, ieder interieur wordt mooier en vrolijker van planten, bloemen en frisse lentekleuren!

Hieronder vind je 5x Lente-tips:

  • Tip #1

Bloemen waar je lang van kan genieten, dat zijn gedroogde bloemen. Combineer verschillende kleuren gedroogde bloemen, bijvoorbeeld roze en warme aardetinten en zet ze in een vaas op tafel of hang ze in een boeket aan de wand. Liever een creatievere oplossing? Kijk eens online naar de DIY-tips en rijg de bloemen door een cirkelvormige spiraal. Dit zal een toffe eye-catcher zijn bij jou aan de wand.

  • Tip #2

Heb je een strak en modern interieur of is het juist heel landelijk of botanisch? Met een transparante vaas kun je eigenlijk alle kanten op, deze past in vrijwel elk interieur. Transparante vazen zijn tegenwoordig ook in verschillende kleuren en vormen te krijgen. Grote kans dat er iets tussen zit wat bij je past. Een vaas zoals type “Lana” is zeer geschikt voor de lange stengels waar we soms mee worstelen, het houdt het boeket goed bij elkaar door de smalle zandloper hals.

  • Tip #3

Durf te combineren en kies wat je mooi vindt. Groepeer verschillende kleuren vazen met elkaar en laat deze kleuren terugkomen in een groepje kaarsen of kussens. Welk kleuraccent je ook kiest, dit kun je hoe dan ook passend maken met je huidige interieur.

  • Tip #4

Geen fan van bloemen, maar wel opzoek naar een mooi sfeervol element? Misschien zijn pluimveren meer iets voor jou. Een groep van 5 pluimveren in een hoge transparante vaas, stralen al gauw een oase van rust uit.

  • Tip #5

Ook de keramiek en aardewerk vazen zijn helemaal terug door hun tijdloze uiterlijk en aandacht voor detail. Door de verschillende glazuren is de keuze reuze en kun je naast bloemen ook kleurrijke aardewerk vazen kiezen met eventueel mooie Mexicaanse zigzagpatronen.

button icon
Gratis