Laden..
Inspiratie

3 inspiratie-tips voor tuin accessoires

De zon schijnt, de loungeset is weer afgestoft, de bloemetjes zijn ingezaaid en het gras is bemest. Nu is het de hoogste tijd voor de puntjes op de i: tuin accessoires. Want een echt mooie tuin, zit hem in de kleine dingen. Doe inspiratie op voor jouw tuin in de blog bomvol tuinideeën in uiteenlopende stijlen. Van Ibiza style tuin accessoires tot de nieuwste tuintrends van 2022, lees verder voor inspiratie om alles uit jouw tuin te halen.

Tuin accessoires tip 1: alles voor de bloemetjes en de bijtjes

Tuinaccessoires zijn het perfecte middel om het nuttige met het leuke te combineren. Wat dacht je van een trendy gieter van zink of rvs? Bij Leen Bakker vind je naast de traditionele exemplaren een aantal echte design edities perfect voor in jouw tuin! Naast bloemen en planten kunnen ook de bloempotten en -bakken waar de planten hun thuis vinden echte eyecatchers zijn. Het zijn tuinaccessoires in vele vormen en maten: combineer verschillende materialen of speel met hoogtes zoals door potten op pootjes of op een leuk tuintafeltje. Ga eens langs bij Trendhopper en doe inspiratie op!

Tuin accessoires tip 2: licht op de lange zomeravond

Wat is er fijner dan heerlijk lange zomeravonden doorbrengen in de tuin? Sfeervolle verlichting is hierbij een must. Bij Exterioo op Meubelplein Ekkersrijt vind je een ruime collectie tuinverlichting. Van moderne outdoor ledverlichting op zonne-energie tot klassieke windlichten en daar precies tussenin namelijk ledverlichting vormgegeven als windlicht. Ook Leen Bakker heeft een leuke collectie vloerlampen, wandlampen, hanglampen, tafellampen en gezellige lampionnetjes: allemaal perfecte verlichting voor in de tuin. 

Tuin accessoires tip 3: comfortabel buitenzijn

De tuinset van vorig jaar staat er nog mooi bij, tijd om deze in een nieuw jasje te steken met tuin accessoires zoals comfortabele tuinkussens. Bij Exterioo vind je verschillende kussen uitgevoerd in all-weather stoffen. Zo hoef je, zelfs met het onvoorspelbare Nederlandse weer, de tuinkussens de hele zomer niet naar binnen te halen! Ben jij meer van de vrolijke prints en tropische patronen? Dan is wederom Leen Bakker dé plek voor jou om eens langs te gaan op Meubelplein Ekkersrijt. Zachte materialen maken van jouw tuin een echte buitenwoonkamer. Ook tuin- en buitenkleden maken in een handomdraai van jouw tuin een echt gezellige plek om lekker te vertoeven. 

Ben jij geïnspireerd? Kom dan snel naar een van de tuinwinkels op Meubelplein Ekkersrijt en maak jouw tuin helemaal zomerklaar! Voor nog meer inspiratie lees je een van de andere tuinblogs of neem je een kijkje op onze Pinterest-pagina.

button icon
Gratis