Laden..
Het is de hoogste tijd om de frisse lentewind door je huis te laten waaien
Inspiratie

 Doe mee, tijdens de grote voorjaarsschoonmaak!

Het voorjaar is dé tijd om je hele huis eens flink onder handen te nemen! Flink ontspullen, je huis opruimen en een grote schoonmaak houden. Maar als je je huis gaat opruimen, waar dan te beginnen? 

Huis opruimen

Voordat het tijd is voor de grote schoonmaak is het allereerst van belang om eens flink op te ruimen. Je huis opruimen hoeft geen enorme klus te zijn, zolang alles maar een eigen plekje heeft. Bepaal voor alle rondslingerende items een vaste plek, het liefst netjes opgeborgen achter de deuren van een kast. Dan is je huis opruimen slechts een kwestie van sorteren en dingen terugzetten op de plek waar het hoort. 

Ontspullen

Te weinig kastruimte voor al je items? Dan is het de hoogste tijd om te ontspullen! Ontspullen zorgt niet alleen voor meer rust in je huis maar ook in je hoofd. Hierbij is het van groot belang om eens goed na te denken of je dingen wel echt nodig hebt. Word je blij van de spullen die je hebt? En zo nee, wie maak je er dan wel blij mee? Ontspullen zorgt er voor dat de items waar je echt gelukkig van wordt alle ruimte hebben om te stralen!

Grote schoonmaak

Na het opruimen van je huis en een flinke sessie ontspullen is het tijd voor de voorjaarschoonmaak. Een grote schoonmaak maakt van je huis weer een heerlijk fris thuis. Zet alle ramen en deuren open en laat de lentezon naar binnen stralen!

Op zoek naar een mooie ladenkast, dressoir, stellingskast of andere handige opberger? Bij diverse winkels op Meubelplein Ekkersrijt hebben ze een zeer groot assortiment kasten in alle stijlen en formaten zodat er altijd eentje tussen zit die perfect past bij jouw interieur! Ook voor stijlvolle opbergboxen en manden ben je aan het juiste adres. Kijk bijvoorbeeld eens bij Leen Bakker of Trendhopper. Laat die voorjaarschoonmaak maar beginnen!

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratieblogs? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
button icon
Gratis