Laden..
Jouw interieur wordt het zonnetje in huis!
Inspiratie

Haal de zomer in huis!

Grote kans dat jij deze zomer meer tijd in en rond je huis doorbrengt dan van tevoren gedacht. Dat maakt het dé perfecte tijd om het een en ander te veranderen aan je inrichting. Is het niet zo’n zonnig weer? Met deze tips krijg je zelfs binnenshuis een zomergevoel!

Geel als accentkleur

Als jij niet naar de zon kunt, moet je de zon maar in huis halen. Laat geel nu net een van de trendkleuren zijn van 2020! Of je nu gaat voor amber- of okergeel, het laat zich verassend goed combineren met andere tinten en patronen. Dat komt omdat het zo’n intens warme kleur is. Voor een chique look combineer je geel met glas en donker marmer. Voor een fris effect ga je voor een combinatie tussen geel en wit. Montel heeft een grote collectie fauteuils en banken die kunnen worden uitgevoerd in prachtige tinten geel. Ook bij Pronto kom je veel zonnig geel tegen op fluweelzachte banken, leuke fauteuils en sfeervolle accessoires en Auping bewijst dat geel zelfs een rustgevende werking kan hebben!

De zomer zit in de details

Ook met de vrolijke woonaccessoires van Leen Bakker waan je je zo aan de rand van het zwembad. Leuke patronen en felle kleuren geven een echt zomergevoel! Een tegenhanger van al deze blijheid zijn de jungle sferen en natuurlijke materialen die veel terug te vinden zijn bij Trendhopper en Bouman & Potter. Integreer deze botanische trend in je interieur voor jouw eigen mini jungle. Met natuurlijke en hergebruikte materialen, organische vormen en patronen, aardse kleurtonen en allerlei soorten kamerplanten creëer je een oase van rust.

Zonnestralen

Met de juiste verlichting creëer je een gezellige, warme sfeer in huis. Bij De Bedenkers denken ze graag met je mee over hoe jouw interieur er op zijn zonnigst uit kan komen te zien. Heb je er al eens over na gedacht om slimme lampen te integreren in je huis? BBC heeft tal van lampen waarvan jij zelf de kleur kunt bepalen. Klinkt dit te ingewikkeld? Er zijn slimme lampen die zelf hun eigen helderheid aanpassen om een beter dag ritme te realiseren en zo je gezondheid en levensstijl verbeteren. Kom naar Meubelplein Ekkersrijt en vraag naar de mogelijkheden, de medewerkers van BCC helpen je graag!

Bekijk het bord op onze Pinterest pagina voor nog veel meer zomer inspiratie!

button icon
Gratis