Laden..
Deze trend is te zien op het plein van 1 tot 31 oktober 2023!
Een item winnen uit deze box? Doe mee!
Inspiratie

Trendspot: bold and funky

Een trend met speelse creativiteit

Bold and Funky is de 4de woontrend van 2024! Deze trend staat voor vrolijkheid, nieuwsgierigheid en een tikkeltje eigenwijsheid. We breken met de bestaande systemen en gaan op zoek naar frisse perspectieven. In deze trend draait alles om experimenteren op creatieve en gedurfde manieren.

Contrast en harmonie 

Binnen de Bold and Funky woontrend zie je een interessant samenspel van vormen en kleuren. Meubels en interieurdecoratie hebben vaak ronde vormen, wat zorgt voor een zachte uitstraling. Maar soms is het juist het tegenovergestelde! Dit onverwachte contrast geeft de ruimte een spannend en soms zelfs dromerig karakter. Hier worden harde en gladde materialen gecombineerd met zachte en textuurrijke elementen. Hierdoor lijkt het alsof ze constant proberen om de realiteit een beetje speelser te maken. Deze patronen zijn niet alleen op materialen te vinden, maar zorgen er ook voor dat de ruimte een kalme en vriendelijke sfeer heeft.

Hoe kleurrijk is het bij jou thuis?

Kleur speelt een cruciale rol in deze woontrend. Het kleurgebruik is divers en vrolijk. Ondanks de opvallende kleuren, vind je ook verfrissende pasteltinten. Het geheel wordt aangevuld met zilver en lichtgrijs, wat zorgt voor een speelse en originele uitstraling. Wat deze trend echt bijzonder maakt, is het optimisme dat het uitstraalt door de combinatie van verschillende producten en kleuren.

Trendboxen op Meubelplein Ekkersrijt 

Kom langs bij Meubelplein Ekkersrijt en ontdek hoe je Bold and Funky en andere woontrends van 2024 in jouw interieur kunt integreren. Onze experts staan klaar om je te helpen en te inspireren bij het creëren van een levendige en speelse sfeer in je huis. Maak van je huis een geweldige plek! de boxen zijn te bewonderen van 1 tot en met 31 oktober.

WIL JIJ KANS MAKEN OP EEN ITEM UIT DE TRENDBOX bold and funky, schrijf je in!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
button icon
Gratis