Laden..
Inspiratie

Trendspot: Boutique chique interieur

Een boutique chique interieur is geïnspireerd door de sfeer van exclusieve boutique hotels. Tijdloos en eigentijds. Het gaat hierbij om het creëren van een interieur dat luxe uitstraalt. Van de kleuren op de muren tot de kleuren van vloeren en meubels, alles wordt gekozen om een chique en elegante sfeer te creeren. Wil jij deze stijl toevoegen bij jou thuis? Wij nemen je mee en vertellen je alle tips & tricks voor een boutique chique interieur!

Wat houdt de boutique stijl in? 

De boutique stijl is een meer volwassen stijl. Deze stijl heeft veel elementen die je interieur een uniek en persoonlijk tintje geven. Het is een mix van moderne en klassieke elementen, waarbij aandacht is voor detail en materialen van goede kwaliteit. Deze stijl is perfect om te ontspannen en voelt ook nog eens luxe aan! Er wordt veel gebruik gemaakt van rijke stoffen denk hierbij aan het gebruik van velvet stoffen.

De muurkleur in een boutique chique interieur 

Bij het creëren van een hotel chique interieur is de keuze van de muurkleur belangrijk. Typerend voor de boutique interieurstijl zijn de donkere en warme kleuren zoals okergeel, diepgroen en blauwe tinten met gouden accenten. Vooral groen is helemaal booming. Ga dus lekker los met veel grote planten. Hiermee creëer je een stijlvole en rustgevende sfeer.

De vloerkeuze voor een boutique chique interieur 

De vloer speelt een belangrijke rol in het bepalen van de uitstraling van een hotel chique interieur. Met vloeren die warm en rijk aanvoelen, haal je meteen luxe in huis. Ook kun je kiezen voor marmeren tegels: die zorgen voor klassieke uistraling. Kies voor goede materialen en tijdloze meubels. Op die manier maak je zeker een goede indruk met deze stijl!

Inspiratie voor meubels 

Bij het kiezen van meubels voor een boutique interieur is het belangrijk om te focussen op kwaliteit en comfort. Denk aan zachte gestoffeerde banken in neutrale tinten, elegante bijzettafels met glazen bladen en verfijnde verlichtingselementen zoals kroonluchters. Speel met verschillende stoffen en materialen om een gezellige plek te maken waar iedereen zich thuis voelt.

Shop jouw hotel chique interieur bij Meubelplein Ekkersrijt 

Kom een bezoekje brengen aan Meubelplein Ekkersrijt. Wij bieden verschillende winkels met de mooiste meubels in de hotel chique stijl. Bij Bouman & Potter vind je niet alleen meubels, maar ook accessoires en tijdloze schilderijen die perfect aansluiten bij deze stjil. Ben je op zoek naar een luxueus bed? Dan is Sanders Wonen de place to be. En als je gouden accenten wil toevoegen om je ruimte extra charme te geven, mag een bezoekje aan Pronto Wonen niet ontbreken.

Laat je inspireren en maak van je huis een echt thuis van stijl en luxe!

button icon
Gratis