Laden..
De wonderlijkheid van de natuur voor binnenshuis
Inspiratie

Drie keer wooninspiratie met de kleur van 2023

Het jaar 2023 staat in het teken van de wonderlijkheid van de natuur, als we de Flexa-kleur van aankomend jaar mogen geloven dan. Maar zeg nou zelf, een jaar vol positiviteit en weelderige kalmte klinkt toch als muziek in je oren? De hoogste tijd om wat van die positiviteit in huis te halen! 

Aan het einde van ieder jaar komen een team van kleurexperts bij elkaar om voorspellingen te doen over de trends en sferen op het gebied van kleur en interieur van het komende jaar. Zij hebben de kleur van 2023 omgedoopt tot Wild Wonder, een natuurlijke geeltint waar je alle kanten mee op kunt.

De rust van buiten, maar dan binnen

De trendkleur van 2023 vindt zijn grondslag in de natuur. Wild Wonder is dan ook de perfecte tint om buiten naar binnen te brengen op een hele subtiele en neutrale manier. De kleur gaat goed samen met natuurlijke materialen als (onbewerkt) hout, riet, linnen en katoen.

De kleurtrend combineren

Wild Wonder is de kleur van tarwe met een volle gloed en een lichte groene ondertoon. Door zijn neutrale sfeer past de trendkleur in elke ruimte. Ook gecombineerd met andere trendkleuren doet Wild Wonder het goed. In combinatie met tegels van marmer of porselein in de keuken of badkamer kleurt Wild Wonder mooi mee of ga voor contrast met poederroze of mauve voor een vrolijk geheel. 

Niet alleen in de verf

Is de muur voorzien van een nieuw kleurtje een te grote stap? Je zal de trendkleur van 2023 ook veel terug gaan zien in meubels en woonaccessoires. Zo voeg je Wild Wonder op een subtiele manier toe aan het al bestaande kleurenpalet van jouw interieur. Bekijk het bord op onze Pinterest-pagina voor nog heel veel meer inspiratie omtrent Wild Wonder.

In de Oktober Woonmaand staat Meubelplein Ekkersrijt in het teken van de nieuwste woontrends en items, zo ook omtrent de trendkleur van 2023. Het is het perfecte moment om inspiratie op te doen en Wild Wonder te integreren in jouw interieur. Ook vinden er ieder weekend diverse activiteiten en winacties plaats. Klik hier voor meer informatie, kom langs op Meubelplein Ekkersrijt en laat je inspireren!

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratieblogs? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
button icon
Gratis