Laden..
De herfst is dé tijd voor wat extra sfeer in huis!
Inspiratie

Sfeer aan de muur

De lange zomerse dagen in de tuin verruilen zich voor knusse avonden onder een dekentje op de bank. De herfst maakt nu toch echt zijn intocht. Het leuke aan het wat koudere weer, is dat je veel meer tijd in huis doorbrengt. Tijd voor wat extra sfeer dus! In de Oktober Woonmaand op Meubelplein Ekkersrijt maak je kans op een super trendy poster voor wat extra sfeer aan de muur. Of je nu gaat voor een floor-to-ceiling gallery wall of een minimalistische quote in een mooi lijstje: posters zijn perfect om sfeer te creëren.

De gallery wall: een muur vol posters

Een lege muur? Check! Een dosis lef? Check! Dan is de gallery wall de way-to-go. De fotowand is super trendy en aan te passen aan ieder interieur. Je kunt het zo gek en kleurrijk of natuurlijk en minimalistisch maken als dat je zelf wilt. En niet alleen met de posters kun je alle kanten op maar ook met de lijsten! Een vrolijke variëteit aan vormen en formaten, stijlvol zwart of helemaal geen lijst: het kan en mag allemaal. Bij Trendhopper vind je een groot assortiment aan lijsten. Door posters te combineren met zelfgemaakte foto’s voeg je prachtige herinneringen en een persoonlijke touch toe aan jouw gallery wall. Ga je voor volledig zwart wit of fleurige pasteltinten? Door een filter over je foto’s heen te doen vormen ze een mooi geheel met alle andere posters.

Minimalistische posters: subtiel en stijlvol

Voelt een volledige muur als een iets te groot statement? Ook in een minimalistisch interieur kunnen posters zorgen voor de finishing touch. Er zijn tal van posters met een zeer rustige uitstraling door het gebruik van slechts enkele kleuren, geometrische vormen of een quote in een mooi lettertype. Wil je een minimalistische look, ga dan voor één schilderij in een extra groot formaat. Mooi voor boven de bank of eettafel. Voor een gelaagd effect laat je een eenvoudig poster in een kleiner formaat een groot formaat poster met print overlappen. Leuk voor boven op een dressoir of zelfs gewoon op de grond.

Eindeloos variëren met posters

Ben je misschien een beetje wispelturig? Geen paniek! Door een mooie, smalle wandplank te instaleren aan de muur hoef je slecht één keer te boren om vervolgens te kunnen blijven variëren! Super trendy en leuk om hier naast posters ook foto’s en andere kleine, persoonlijke voorwerpen op uit te stallen. Ook handig: bij Leen Bakker vind je posterhangers. Met behulp van het magneetsysteem hang je gemakkelijk een poster op en wissel je deze zo weer om voor een nieuw exemplaar. Zo kun je lekker blijven variëren.

Op onze Pinterest-pagina vind je een bord bomvol poster-inspiratie in tal van woonstijlen. Wil jij kans maken op een gratis poster? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van deze super sfeervolle winactie!

button icon
Gratis