Laden..
De kleuren staan in het teken van flexibiliteit, levendigheid, optimisme en harmonie
Inspiratie

De trendkleuren van 2022

Het is weer zo ver! De trendkleuren van 2022 zijn bekend. Elk jaar komen diverse kleurexperts bij elkaar om te doorgronden wat de kleurtrends in het volgende jaar zullen gaan worden. De Flexa trendkleur maar ook de voorspelling van Histor staat in het teken van flexibiliteit, levendigheid, optimisme en harmonie. Ontdek hoe je de nieuwste trendkleuren mooi kunt matchen met jouw interieur!

De trendkleur van Flexa: Bright Skies

De Flexa kleur van het jaar 2022 is genaamd Bright Skies. Het is een fris blauwe kleur, helder, levendig evenals ingetogen en kalm. Deze trendkleur laat zich gemakkelijk combineren met pasteltinten, natuurlijke materialen of juist strak en donker. Bright Skies van Flexa wordt omschreven als veelzijdig en daardoor perfect voor in elke ruimte. Geef je woonkamer een make-over door een (deel van) een muur in de trendkleur te schilderen, tegeltjes in Bright Skies in de badkamer geven je spontaan een tropisch gevoel en ook in de slaapkamer doet de kleur der dromen het goed!

De trendkleur van Histor: Olive Sprig

Waar de trendkleur van Flexa zich ook goed mee laat combineren is de kleurtrend die Histor voor 2022 voorspeld heeft: Olive Sprig. Zoals de naam al doet vermoeden is het een grijsgroene kleur, natuurlijk, warm en elegant. Haal buiten naar binnen en creëer met deze trendkleur je eigen groene oase. Het subtiele groen laat zich goed combineren met veel items die jij waarschijnlijk al in huis hebt staan: lichte houtsoorten, organische vormen en fluweelzachte materialen. Dit zijn trends die ook in de winkels op Meubelplein Ekkersrijt veel terug te vinden zijn. 

Verder lezen?

Dit zijn dé trendkleuren voor 2022! Op onze Pinterest-pagina vind je een bord bomvol inspiratie omtrent deze prachtige kleuren of ontdek de nieuwste woontrends op Meubelplein Ekkersrijt.

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratieblogs? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
button icon
Gratis