Laden..
Bij Meubelplein Ekkersrijt vind je alles voor in huis
Inspiratie

3 tips voor een geslaagde verbouwing

Verbouwen is het nieuwe verhuizen. Want kijk eens goed om je heen: eigenlijk is je huis nog steeds een super fijn thuis! Misschien heeft ze alleen een flinke opfrisbeurt nodig in de vorm van een renovatie. Maar je huis renoveren, waar begin je? In deze blog lees je tips voor jouw verbouwing en maak je van je huidige huis weer een fris en nieuw thuis. Want op Meubelplein Ekkersrijt vind je alles voor in huis. 

Verbouwen tip 1: renoveren begint bij de basis

Het verbouwen van je woning, waar begin je? Het is verstandig om hier van te voren goed over na te denken. De realisatie van een mooi interieur begint bij een mooie basis. De keuze voor vloeren en wanden passend bij jouw woonstijl bieden je een stabiel fundament om je renovatie mee af te trappen. Sommige voeten houden van natuurlijk en zacht, andere van glanzend en koel: waar jij ook het liefste overheen loopt, bij onder andere Carpet Right op Meubelplein Ekkersrijt vind je de vloer die past bij jouw woonwensen. In deze blog lees je alles nog veel meer of de juiste vloer voor jou! 

Verbouwen tip 2: goed verbouwen vergt een goede planning

Bij het verbouwen van een woning is een goede planning (met ruimte voor uitloop!) van groot belang. Zo kan het een goed idee zijn om boven in je huis te beginnen met verbouwen zodat er bouwvrije verdiepingen ontstaan (denk aan de badkamer en slaapkamers) waar je lekker kunt leven. Daarbij is de verbouwing van je badkamer vaak een flinke investering. Wel zo fijn als er iemand met je meekijkt die er verstand van heeft. Op Meubelplein Ekkersrijt vind je maar liefst drie badkamerzaken: X2O, Kvik en Jan van Erp. Hier helpen ze graag met het realiseren van de badkamer van je dromen. Nog meer inspiratie opdoen voor de renovatie van jouw badkamer? Lees deze blog vol badkamer ideeën! 

Verbouwen tip 3: een realistische financiële inschatting

Een verbouwing is een flinke investering. Laat je tijdens de renovatie leiden door de door jouw gewenste verbetering van woonkwaliteit en wat jij daarvoor over hebt. Weet wat je te besteden hebt en houdt een reserve voor onvoorziene kosten. Zo zal naast de badkamer zal ook de keuken een aanzienlijk deel van je verbouw-budget vergen. Ook moet je bij de aanschaf van een nieuwe keuken rekening houden met de levertijd. In de winkels op Meubelplein Ekkersrijt maar ook in deze blog ontdek je tijdloze keukentrends zodat je keuken ook over een aantal jaar nog steeds past bij jouw woonstijl en kookkunsten.

Behoefte aan nog meer inspiratie en ideeën? Op onze Pinterest-pagina staat een board vol ideeën klaar of kom langs in de winkels op Meubelplein Ekkersrijt.

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratieblogs? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
button icon
Gratis