Laden..
Doorbreek de strakke lijnen en creëer een warme, comfortabele ruimte
Inspiratie

Trend gespot! Organische vormen

Organische vormen in je woning zijn helemaal hot. Door gebruik te maken van deze vormen, doorbreek je de rechte en strakke lijnen en krijg je dus een speels effect. Herhaal de organische vormen meer dan één keer, dit zorgt namelijk voor sfeer en eenheid in je woning.

Maak je ruimte zachter

Letterlijk en figuurlijk: de trend organische vormen houdt in dat aaibare en zachte producten on-trend zijn. Denk hierbij aan de teddy stof. Dit wil je toch hebben! Deze stof zorgt namelijk voor een warm en comfortabel gevoel in je woning. Wanneer je een product ziet met deze stof, wil je toch altijd even voelen. Zie je het al voor je… heerlijk thuis wegzakken op een bank met teddy stof. Daar tekenen we voor! Shop deze heerlijke bank of teddy poef bij Trendhopper.

It’s all about the balance

Ronde banken? Oh ja zeker. Banken met ronde elementen zorgen voor balans in je ruimte. Bovendien lijkt je ruimte optisch groter, omdat je de strakke lijnen in de woonkamer doorbreekt. Kom proefzitten bij Bouman & Potter. Waar je ruimte ook optisch groter door lijkt, is door het gebruik van spiegels. Hang bijvoorbeeld meerdere naast elkaar, zoals hier te zien bij Trendhopper.

Ga los

Hou je niet in met het gebruik van organische vormen. Hoe meer je dit toepast in je woning, des te meer wordt alles één geheel. Is je keuze gevallen voor een rechte bank? Kijk dan eens goed rond naar salontafels of een eetkamertafel met organische vormen. Je zult zien dat dit een heel ander effect creëert dan wanneer je kiest voor een rechthoekige tafel. Deze salontafels van Henders en Hazel zijn echte eyecatchers in jouw woonkamer! Of ga voor deze ovale eetkamertafel van Bouman & Potter. Denk breed en ontdek de mogelijkheden!

Passen en meten

Heerlijk languit relaxen in een groot bad, dat wil iedereen toch. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaand bad. Dit hoeft namelijk niet perfect in een van de hoeken van je badkamer te staan. Zet het juist schuin neer zodat de vorm van het bad goed naar voren komt. Zo speel je met de ruimte en heb je veel meer mogelijkheden. Doe inspiratie op bij de Sanitairwinkel of Jan van Erp en laat je verrassen.

Ben jij overtuigd van deze trend en wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk het bord op onze Pinterest-pagina of kom langs in een van de 25 XL woonwinkels op Meubelplein Ekkersrijt.

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratieblogs? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
button icon
Gratis