Laden..
Wat wil jij zien zodra je wakker wordt?
Inspiratie

3 slaapkamer ideeën om van te dromen

Je slaapkamer is het toppunt van rust en ontspanning. Diep onder de lakens waan je je in een cocon van sereniteit. De slaapkamer is de plek waar je dromen uitkomen. Op zoek naar slaapkamer inspiratie en ideeën? Zet je kussens tegen het hoofdeinde, laat jezelf erin wegzakken en ontdek de meest ontspannende slaapkamer ideeën. Waar wil jij je dag beginnen?

  • Slaapkamer idee 1: een 5-sterrenslaapkamer

Allereerst wat luxe slaapkamer inspiratie. Beeld je het volgende even in: je doet na een lange reis de deur van je hotelkamer open, je ziet dat heerlijke, grote bed staan en je werpt jezelf er in één beweging op. Waarom zou je dat gevoel niet elke dag weer kunnen beleven in je eigen slaapkamer? Een slaapkamer in hotelsfeer creëer je door rust, eenvoud en luxe accenten. Ga voor een complete slaapkamerset van Sanders Meubelstad met een boxpring en nachtkasjes in dezelfde stijl voor een stijlvolle, samenhangende basis. Bij Auping vind je naast hele fijne, hotelkwaliteit matrassen ook prachtige designbedden voor een echt luxe gevoel. Combineer je nieuwe meubels met accenten in goud of brons en de hotellook is compleet.

  • Slaapkamer idee 2: Een slaapkamer als oase van rust

We kunnen er niet meer omheen: duurzaamheid is dé trend van 2021. Zo ook als het gaat om de inrichting van je slaapkamer! Door het gebruik van natuurlijke materialen en zachte tinten creëer je een oase van rust. Bij Leen Bakker vind je heerlijk warme én duurzame dekbedden volledig gemaakt van PET-flessen. Met een prachtige sprei van honderd procent biologisch geteelde katoen, frisse kamerplanten en een mooie fauteuil in een gerecycled stofje van Trendhopper is je slaapkamer helemaal on trend en super duurzaam! Combineer deze items met onbewerkte houtsoorten voor jouw eigen oase van rust.

  • Slaapkamer idee 3: Een slaapkamer vol kleur

Als het gaat om de slaapkamer is het van belang om erover na te denken wat jij het liefste als eerste zal willen zien zodra je ’s ochtends je ogen opendoet. Waar word jij blij van op de vroege morgen? Misschien wel van een combinatie aan vrolijke kleuren! Als je de basis basic houdt, meubels in lichte tinten of van natuurlijke materialen, kun je met de accessoires lekker losgaan. Of ga all out en kies voor geometrische vormen op de muur gecombineerd met een boxpring van Sijben in dezelfde vrolijke kleur. Bij Boonman Bedden vind je een grote selectie aan fleurig gekleurd beddengoed en mooie plaids maar ook superleuke accessoires. Door een aantal hoofdkleuren te selecteren zorg je ervoor dat je slaapkamer ondanks alle vrolijke kleuren toch aanvoelt als een samenhangend geheel.

Deze 3 uiteenlopende slaapkamerideeën zijn slechts het topje van de slaapkamer-ijsberg! Bij Auping, Boonman Bedden, Sanders Meubelstad en Sijben op Meubelplein Ekkersrijt vind je nog heel veel meer slaapkamer inspiratie. Of laat je inspireren door ons Pinterest bord bomvol met de leukste slaapkamertrends!

Op de hoogte blijven van de laatste inspiratieblogs? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
button icon
Gratis